Strandvägen 20

Strandvägen 20

Slutpris

1 275 000 kr


Herrhagen— Karlstad

Strandvägen 20


Slutpris
1 275 000 kr

Herrhagen— Karlstad

Mycket fin tvåa på trivsamma och populära Herrhagen!

Här på Strandvägen 20 saluförs nu en trevlig lägenhet med låg avgift och utmärkt läge på Herrhagen. En väldisponerad och ljus bostad om två rum och kök med fräscha ytskikt, bra planlösning och härlig atmosfär. Ett okomplicerat boende i gott skick där inget behöver göras – här är det bara att flytta in! Det första som möter dig är en öppen och välplanerad hall med goda förvaringsmöjligheter, vidare finns lägenhetens kök som är fräscht och erbjuder en hög materiell standard. Längst in i bostaden nås det stora vardagsrummet som har ett fint ljusinsläpp och erbjuder plats för både soffgrupp samt matgrupp. Lägenhetens mysiga sovrum nås från hallen och här finns det plats för både en dubbelsäng samt garderob, vidare finns badrummet som har stilrena ytskikt och innehar en tvättmaskin. Här är du del av en trevlig, välskött och stabil förening med god ekonomi, låga avgifter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder.

På Herrhagen bor man i trivsamma och populära kvarter med Pråmkanalen ett stenkast från lägenheten. En promenad bort ligger Centrum och inom pendlingsavstånd finns även Karlstads universitet. Närområdet bjuder i övrigt på bland annat förskola, matbutik, bra kommunikationer, restauranger och trevliga promenadstråk. Välkommen på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
2 756 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-05-08

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Strandvägen såldes av oss 2020-05-08. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Strandvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.