Norrstrandsgatan 19c

Norrstrandsgatan 19c

Slutpris

1 400 000 kr


Norrstrand— Karlstad

Norrstrandsgatan 19c


Slutpris
1 400 000 kr

Norrstrand— Karlstad

Charmig och yteffektiv tvåa med stor inglasad balkong!

På Norrstrandsgatan 19c välkomnas du in i denna väldisponerade lägenhet som är i fint skick och bara väntar på att du ska flytta in. Här bor du på 51 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En social bostad där charm och karaktär är framträdande drag. Lägenheten består av en öppen hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det sociala och välplanerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Köket är modernt, fräscht och funktionellt med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Du har även ett fräscht badrum med toalett, duschvägg, handdukstork, badrumsskåp och handfat. Det rogivande sovrummet har ljusa väggar, parkettgolv och plats för dubbelsäng. Sovrummet har även bra förvaring i form av garderober. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen, plats för soffgrupp och plats för ett mindre bord.

Läget på Norrstrand är det perfekta för familjen som ställer höga krav på sin boendemiljö. Här finns exempelvis Gubbholmen ett stenkast från lägenheten och Karlstad centrum en promenad bort. En kort bilresa från bostaden ligger även Bergvik köpcentrum. På Norrstrandsgatan 19c finns helt enkelt det mesta!
Varmt välkommen på visning!


Boarea
51 kvm
Avgift
3 240 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-29

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Norrstrandsgatan såldes av oss 2020-07-29. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Norrstrandsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.