Stenhagsgatan 4B, 3tr

Stenhagsgatan 4B, 3tr

Slutpris

700 000 kr


Våxnäs— Karlstad

Stenhagsgatan 4B, 3tr


Slutpris
700 000 kr

Våxnäs— Karlstad

Lägenhet med inglasad, stor och ljus balkong!

Här erbjuds en väldisponerad och ljus lägenhet vars öppna ytor bidrar till ett socialt och inbjudande hem. Här kan du skapa ditt drömhem! Lägenheten består av en stor och praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum och två sovrum. I det rymliga, trevliga och sociala vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Köket är praktiskt, äldre och trevligt med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Badrummet är funktionellt och trevligt med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp, handdukstork och tvättmaskin. Det stora och mysiga sovrummet har ljusa väggar och plastmatta och erbjuder inbyggda garderober och plats för dubbelsäng och det mindre rummet fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum. I denna lägenhet finns även en inglasad, stor och ljus balkong med eftermiddags -och kvällssol och plats för till exempel soffgrupp. Ett "extra rum" som ger dig som boende både mer utrymme och högre livskvalitet.

Läget på Våxnäs kan inte bli bättre! Här finns Våxnäs centrum på bekvämt avstånd och en kort cykeltur tar dig till Idrottsanläggningar och motionsspår. Dessutom är det bara några minuter med bil till City. Busshållplats finns nära (Våxnäs bytespunkt), ca 5 min gångavstånd till snabb-buss som går till universitetet. Kort sagt, i ett naturnära läge på Stenhagsgatan saknas inget! Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
68.5 kvm
Avgift
4 063 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-22

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Stenhagsgatan såldes av oss 2020-10-22. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Stenhagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.