Hadar Grudes Gata 9

Hadar Grudes Gata 9

Slutpris

1 680 000 kr


Inre Hamn— Karlstad

Hadar Grudes Gata 9


Slutpris
1 680 000 kr

Inre Hamn— Karlstad

Stilren tvåa om 58 kvadratmeter i välskött och stabil förening med god ekonomi.

Välkommen in i denna lägenhet om 58 kvadratmeter! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en smart planerad och stilren bostad med sociala ytor som gör det lätt att umgås med familj och vänner.

Lägenheten består av en hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det öppna och sociala vardagsrummet finns ett fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. I anslutning till vardagsrummet finner du även köket. Köket renoverades 2017 och erbjuder påkostade material, bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Ett fräscht badrum med toalett, dusch med duschväggar, handdukstork och tvättmaskin. Sovrummet har ljusa väggar. ekparkett och erbjuder garderobsvägg och plats för dubbelsäng.

I den här tvåan finns en stor balkong att nyttja. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, sol hela morgonen och förmiddagen och har plats för bord och soffgrupp.

BRF Barkassen 15 är en välskött och stabil förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga.

Här i Inre Hamn är det lätt att trivas, och läget på Hadar Grudes Gata är perfekt för den som vill bo nära centrum men ändå inte mitt i smeten. I närområdet finns bland annat Barbros brygga, Karlstad centrum och Vänern med flertalet fina badplatser. Dessutom är det gångavstånd till förskola, restauranger, kommunikationer och matbutik.


Boarea
58 kvm
Avgift
3 166 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-11-10

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Hadar Grudes Gata såldes av oss 2020-11-10. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Hadar Grudes Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.