Skogsbruksvägen 21c

Skogsbruksvägen 21c

Slutpris

3 350 000 kr


Edsgatan— Karlstad

Skogsbruksvägen 21c


Slutpris
3 350 000 kr

Edsgatan— Karlstad

Unikt radhus med sjönära läge och takterass!

En unik femma på Skogsbruksvägen med fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp och behagliga färgval. Radhuset rymmer fem rum och kök och har en total boyta om 116 kvadratmeter. Och bäst av allt – här bor du med en magisk och spektakulär utsikt mot sjön Alstern! Väl inne möts vi först av en inbjudande och trevlig hall som har en praktisk förvaring i skjutgarderob. Lite längre in finner vi ett socialt och modernt kök med öppen planlösning mot matdelen samt vardagsrummet med ett otroligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Vidare har lägenheten tre sovrum och ett mysigt allrum på övre plan. De båda badrummen är stora, fräscha och det ena är utrustat med toalett, badkar, kommod, tvättmaskin och torktumlare och det andra på övre plan med dusch. Utöver det har detta radhus tre platser för utevistelse. Den första är en mysig och välkomnande uteplats på framsidan som nås från köket med trätrall, sol hela morgonen och förmiddagen och plats för bord och stolar. Den andra är en stor och underbar uteplats på baksidan med trätrall, sol hela eftermiddagen och kvällen, plats för matbord, stolar och soffgrupp. Här finns även tillgång till en egen gräsmatta. Den tredje, som du når du från övervåningen, är en stor, ljus och underbar takterrass med trätrall, sol hela dagen och plats för matbord och stolar.

Här bor du vid ett av Edsgatans bästa lägen, med Alstern sjö nära lägenheten. Klarälvsbanan ligger intill bostaden och Karlstad centrum finns en tio minuters bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo naturnära men på bekvämt avstånd till allt Karlstad har att erbjuda. Vi ses på visningen!


Boarea
116 kvm
Avgift
5 365 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-05-25

Mäklarhuset Karlstad

Denna radhus på Skogsbruksvägen såldes av oss 2021-05-25. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Skogsbruksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.