Engholmsgatan 28b, 1tr / Lamberget / Karlstad

Välplanerad och trevlig 2:a med lugnt läge!

Slutpris
780 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
4 015 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Engholmsgatan såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Engholmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lamberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna tvårummare om 55 kvadratmeter på trivsamma Lamberget. Här hittar du en välplanerad, trevlig och insynsskyddad lägenhet med fint ljusinsläpp och härlig atmosfär. Dessutom erbjuder bostaden fin utsikt mot vattnet och lättmöblerade rum. Lägenhetens kök är trevligt och ljust och har rejäl köksbänk, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är ett rymligt rum med ljusa väggar och parkettgolv. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen som har utsikt mot den lummiga gården.

Lamberget är en mycket trevlig del av natursköna Karlstad. Bostaden ligger nära såväl Lambergstjärn som Herrhagen. Dessutom tar du dig enkelt till Centrum, då busshållsplats finns alldeles utanför porten. Vi ses på Engholmsgatan 28b!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Lamberget

Lamberget är till yta ett stort område där närhet till vatten nästan alltid finns. Ett tydligt landmärke är vattentornet som är beläget uppe på berget. Det är en varierad men välordnad villabebyggelse som har flera olika byggnadsstilar, med allt ifrån trähus från 1800-talet till betongvillor från 1960-talet, det finns även flerbostadshus ner mot vattnet.

Resturang/butiker

I området finns det en lokal thairestaurang samt ett flertalet grillar samt även en pizzeria. Närmaste matbutik är Coop Herrhagen som ligger ca 10 min promenadväg bort. Närliggande område finns ett industriområde med stort utbud av serviceinriktade företag samt området Herrhagen som har all tänkbar service i form av affärer, bageri och vårdcentral.

Fritid

För den som vill promenera eller motionera utomhus så finns fina promenadstråk längs med Lambergstjärn som bara är ett stenkast bort, det finns även fina promenadstråk längs Vänern och Klarälven.

Familjeliv

Lamberget är en fint område för familjer, där det finns närhet till både förskolor samt vårdcentral som är belägen på området Herrhagen, cirka 10 min promenad bort. På Lamberget finns det även fina naturområden att leka vid samt närhet till bad i Vänern en varm sommardag.

Kommunikationer

Till centrum från Lamberget är det ca 2 km och där emellan finns goda cykelvägar samt bra bussförbindelser, buss nr 8 tar du dig in till centrum.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.