Engholmsgatan 28b, 1tr

Engholmsgatan 28b, 1tr

Slutpris

780 000 kr


Lamberget— Karlstad

Engholmsgatan 28b, 1tr


Slutpris
780 000 kr

Lamberget— Karlstad

Välplanerad och trevlig 2:a med lugnt läge!

Välkommen till denna tvårummare om 55 kvadratmeter på trivsamma Lamberget. Här hittar du en välplanerad, trevlig och insynsskyddad lägenhet med fint ljusinsläpp och härlig atmosfär. Dessutom erbjuder bostaden fin utsikt mot vattnet och lättmöblerade rum. Lägenhetens kök är trevligt och ljust och har rejäl köksbänk, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är ett rymligt rum med ljusa väggar och parkettgolv. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen som har utsikt mot den lummiga gården.

Lamberget är en mycket trevlig del av natursköna Karlstad. Bostaden ligger nära såväl Lambergstjärn som Herrhagen. Dessutom tar du dig enkelt till Centrum, då busshållsplats finns alldeles utanför porten. Vi ses på Engholmsgatan 28b!


Boarea
55 kvm
Avgift
4 015 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-23

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Engholmsgatan såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Engholmsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.