Hagagatan 15, 4tr / Haga / Karlstad

Välplanerad 2:a med fantastiskt läge!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 446 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hagagatan såldes av oss 2019-03-20. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Hagagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna 2:a om 64 kvadratmeter högst upp i huset med hiss! Bostaden är belägen i härliga Haga med utsikt mot Klarälven och stenbron. Här hittar du en tilltalande, välplanerad och stor lägenhet med sociala ytor och fint ljusinsläpp. Lägenhetens kök är trevligt och ljust och har bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Köket är öppet mot vardagsrummet, som är ett rymligt rum med fint ljus. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen som har sol hela eftermiddagen och kvällen. Brf Ormen är en välskött förening med god ekonomi.

I hjärtat av Haga bor du lugnt med närhet till bland annat Ica Hagahallen, caféer, restauranger och vackra promenadstråk. Ta en promenad över till Gubbholmen och upplev de fina promenadstråken längs med älven. Några guldkorn som inte bör missas är Happy Kitchen, Napoli, King Creole och Mongolian Steakhouse. Hagatorget är en kortare promenad bort och City når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Även nära till buss mot Universitetet. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration