Råtorpsporten 1d, bv / Södra Råtorp / Karlstad

Underbar marklägenhet mot Klarälvsparken med dubbla, inglasade uteplatser!

Slutpris
2 280 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
4 689 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råtorpsporten såldes av oss 2019-01-31. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Råtorpsporten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Råtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en otroligt ljus lägenhet med många vackra detaljer, öppen planlösning och två härliga uteplatser! Fint vardagsrum som leder ut till en av de generösa och soliga uteplatserna där en del är inglasad och en del är stenlagd. Den härliga, grönskande parken ligger direkt utanför och gränsar till Klarälven där det finns en liten badstrand för svalkande dopp. Modernt kök med hög maskinell standard och lyxig svart bänkskiva i sten. Trevlig matplats i anslutning till kök med utgång till den andra inglasade uteplatsen. Master bedroom har eget badrum med fina materialval samt god förvaring i klädkammare. Det mindre sovrummet vetter mot baksidan och från hallen nås det andra badrummet samt en rymlig separat tvättstuga. Missa inte detta tillfälle att förvärva en fantastisk lägenhet i i toppskick!

Läget är perfekt i en lugn och avkopplande parkmiljö som gränsar direkt till Klarälven. Närhet till centrum (ca 2,5 km) med all tänkbar service och morgondoppet endast 30 sekunder bort. På Södra Råtorp finner du bl.a. den fina träningsanläggningen Friskis & Svettis, matbutiken Netto samt populära Råtorps Café. Bra kommunikationer med bussar in till city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration