Nordanvinden 43 / Strand / Kristinehamn

Rymligt radhus på omtyckta, idylliska och trivsamma Strand!

Slutpris
850 000 kr
Boarea
122 kvm
Avgift
5 438 kr/mån
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Nordanvinden såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Kristinehamn samt även på Nordanvinden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns en möjlighet att flytta in i en fin bostad om sex rum och kök med sociala ytor. Radhuset är hemtrevlig och yteffektiv och har dessutom fräscha ytskikt, bra planlösning och behagliga färgval. Den generösa storleken ger gott om plats åt varje familjemedlems intressen. Bostaden består av en öppen och inbjudande hall, ett socialt, nyligen renoverat och modernt kök, fem sovrum, två badrum samt ett rymligt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Det större sovrummet är harmoniskt med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. De övriga fyra sovrummen fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet är smakfullt och fräscht och har toalett, badkar, kommod, golvvärme och spotlights. Det andra är lite mindre och praktiskt och har toalett och dusch. Det bästa med den här bostaden är den insynsskyddade och mysiga terrassen med infravärme och lättmöblerade ytor. Men som om inte det vore nog bjuder även huset på en charmig och ljus altan med trätrall, morgonsol och plats för matbord och stolar samt spabad.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Strands hjärta. Skogen och promenadspåren ligger precis utanför huset och Kristinehamns konstmuseum finns en enkel cykeltur bort. Dessutom har man Kristinehamns centrum en biltur från bostaden. Varmt välkommen till Nordanvinden!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.