Sannagatan 52E

Sannagatan 52E

Slutpris

230 000 kr


Sanna— Kristinehamn

Sannagatan 52E


Slutpris
230 000 kr

Sanna— Kristinehamn

Fräsch 2:a med stor och charmig balkong i söderläge!

Här erbjuds en öppen och ytskiktsrenoverad lägenhet med högt, ostört och insynsskyddat läge vars generösa ljusinsläpp och takhöjd gör det lätt att trivas. Här bor du okomplicerat och härligt där det finns nylagt parkettgolv, nymålande väggar och nyrenoverade dörrar. Här finner du mycket fina, bevarade originaldetaljer från 40-talet så som höga köksskåp, fönsterbänkar i marmor och solida dörrar. Lägenheten har fantastiskt utsikt åt båda håll med en glimt av Vänern i norr.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande hall med hatthylla och inbyggda garderober. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng samt garderober. Köket är härligt och funktionellt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord samt stolar samt har en nyinstallerad diskmaskin. Det rymliga, lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffa. I badrummet finns toalett, dusch, handfat, förvaringsskåp och tvättmaskin. Från vardagsrummet i denna bostad når du även en stor och charmig balkong där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Denna utomhusoas erbjuder lättmöblerade ytor och sol hela dagen. Parkeringsplats finns utanför entrén och får övertas av köparen. Föreningen har gruppavtal med Comhem (bredband och digital-TV) och att ett grundabonnemang ingår i avgiften.

Här bor ni vackert naturnära med lugnet inpå knuten. I området finns bl.a. en närbutik och en stor variation orörda naturområden, småbåtshamn, motionsslingor, badhus och gym. Med goda kommunikationer tar du dig lätt in till stan med både bil, cykel eller buss.


Boarea
49.5 kvm
Avgift
3 373 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-07

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Sannagatan såldes av oss 2020-02-07. Se alla våra försäljningar i Kristinehamn samt även på Sannagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.