Åkdonsvägen 10

Åkdonsvägen 10

Slutpris

600 000 kr


Molkom— Karlstad

Åkdonsvägen 10


Slutpris
600 000 kr

Molkom— Karlstad

Hemtrevlig, smart planerad och ljus fyra på Åkdonsvägen 10

På Åkdonsvägen 10 välkomnas du in i denna perfekt planerade bostad där det i prinicip bara är att flytta in. Här bor du på 109 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. En ljus bostad som är charmig och hemtrevlig.
Lägenheten består av en inbjudande hall, ett socialt och härligt kök, tre sovrum, två badrum samt ett trevligt, rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Det större sovrummet är stort och rogivande med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. De övriga två sovrummen fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet är fräscht och smakfullt och har toalett, duschvägg, kommod, förvaringsskåp och handdukstork. Det andra är praktiskt med en tvättmaskin ( den andra behålls av säljaren ), en torktumlare, toalett, kommod, dusch, möjligheter att hänga tvätt och en tvättho.
Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från bostaden är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en mysig uteplats med kvällssol och plats för ett mindre bord. Den andra nås från ett av sovrummen, en stor och takbeklädd altan som bjuder på trätrall, sol hela morgonen och förmiddagen och plats för matbord och stolar.

Här bor du vid ett av Molkoms bästa lägen, med fotbollsplan runt knuten. Centrum ligger en cykeltur bort och Bergvik köpcentrum finns en halvtimme från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Molkom har att erbjuda.
Vi ses på visningen!


Boarea
109 kvm
Avgift
4 914 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-01-07

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Åkdonsvägen såldes av oss 2021-01-07. Se alla våra försäljningar i Molkom samt även på Åkdonsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.