Ängvägen 15

Ängvägen 15

Slutpris

450 000 kr


Blia— Munkfors

Ängvägen 15


Slutpris
450 000 kr

Blia— Munkfors

Hus på Ängvägen med närhet till Klarälven!

Här erbjuds ett ljust och charmigt hus som skulle må bra av lite renoveringskärlek, och som samtidigt har stor potential att bli ett riktigt drömhem. Ett perfekt planerat boende med bra planlösning, fint ljusinsläpp och kamin.
Det första som möter dig i huset är en stor och inbjudande hall med hatthylla samt gott om plats för ytterkläder. Längre in finns ett öppet och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, härliga umgängesytor och en kamin, följt av ett stort, trevligt och öppet kök. Badrummet är trevligt med toalett, duschkabin och kommod.
Huset står på en lättskött, barnvänlig och fin trädgårdstomt med fruktträd, stora gräsytor, många soltimmar och välskött gräsmatta.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Blia. Klarälven ligger inom gångavstånd och Munkfors centrum finns en cykeltur bort. Dessutom har man Ransäter Hembygdsgård en kort bilresa från bostaden. Här finns det även närhet till Munkfors Busstation där du kan ta dig både mot Hagfors samt Karlstad.
Varmt välkommen till Ängvägen 15!


Boarea/biarea
88/5 kvm
Driftkostnad
36 629 kr/år
Tomtarea
929 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-22

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Ängvägen såldes av oss 2021-06-22. Se alla våra försäljningar i Munkfors samt även på Ängvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.