Prästgårdsvägen 1a, 1tr / Skoghall / Hammarö

Optimalt planerad och ljus 3:a på första våningen!

Slutpris
925 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
5 375 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på prästgårdsvägen såldes av oss 2019-04-05. Se alla våra försäljningar i Skoghall samt även på prästgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skoghall är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en optimalt planerad och ljus lägenhet i riktigt bra skick på första våningen! En modern trea med fräscha ytskikt, härlig rymd, stor inglasad balkong och fint ljusinsläpp. Här saknas inget!  HSB Brf Bergåsen är en stabil och välskött förening med en härlig gemenskap som bland annat tillhandahåller övernattningslägenhet, festlokal, gym och en trevlig och välskött innergård med lek- och grillplats. Här bor du vid ett av Skoghalls bästa lägen, alldeles intill Lillängshamnen! Med en kort promenad når du Vänern och bara några minuter bort ligger Centrum. Här finns allt och lite till för familjen, singeln eller paret som vill bo på bekvämt avstånd till allt.

Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration