Strandgatan 13

Strandgatan 13

Slutpris

1 400 000 kr


Slottsbron— Grums

Strandgatan 13


Slutpris
1 400 000 kr

Slottsbron— Grums

Ljust och rymligt boende på trygga, härliga och trivsamma Strandgatan!

Varmt välkommen till Strandgatan 13 och detta stora hus där det i princip bara är att flytta in. Bostadens fönster släpper in mycket ljus, vilket skapar en luftig och härlig känsla.

Detta hem innehar generöst med sociala, välskötta ytor där det bara är att flytta in. Väl inne i huset möts du av den stora, inbjudande och funktionella hallen som välkomnar både boende och gäster med vita väggar och laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom bra förvaringsmöjligheter, inbyggda garderober och gott om plats för ytterkläder. Hemmet har 5 rok med 3 sovrum och ett stort matrum på 35 kvm med vita väggar och gott om plats för en matgrupp. Badrummet är fräscht och stilrent med plastmatta och vita samt svarta kakelväggar. Här finns toalett, duschkabin, kommod, handfat och handdukstork. Bostadens WC renoverades 2017 och erbjuder toalett med vita samt träimiterade väggar och mörkt klinkergolv. På övervåningen finner du ett mindre sovrum samt husets master bedroom – ett stort, harmoniskt och ljust rum med laminatgolv och vita väggar. Rummet har klädkammare, fönster åt två håll och plats för dubbelsäng.

Fastigheten har en stor tomt med två extra garage som kan användas som rymliga förråd eller parkeringsplatser. Ovanför dessa finns en stor yta som kan användas till byggnation av exempelvis ett attefallshus med en trevlig utsikt över staden.

Här har du nära till såväl grönområden som skola, friluftsområden, badsjö, fotbollsplan och busshållplats. Slottsbrons Idrottsförening och Slottsbrons Skola ligger inom gångavstånd och en cykeltur bort hittar du även Mickelsjön badplats och Slottsbrons båtsällskap. Välkommen!


Boarea/biarea
128/74 kvm
Driftkostnad
27 992 kr/år
Tomtarea
2 816 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-07-17

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Strandgatan såldes av oss 2022-07-17. Se alla våra försäljningar i Slottsbron samt även på Strandgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.