Koppungen Hagen

Koppungen Hagen

Slutpris

395 000 kr


Svanskog— Säffle

Koppungen Hagen


Slutpris
395 000 kr

Svanskog— Säffle

Oslipad diamant med sjönära läge!

Här finns chansen för dig med drömmar och idéer. Bygg om, bygg ut eller bygg nytt. Det är bara fantasin som sätter stopp.
Detta charmiga fritidshus bjuder bland annat på en fungerande kakelugn, flera vedspisar, en öppen spis och har en härlig atmosfär. El finns indraget samt eget vatten och en trekammarbrunn (okänt skick). På fastigheten finns ett hus som 81 kvadratmeter stort och rymmer fyra rum och kök. Här bor du naturnära, vackert och sjönära i ett hem som skulle behöva renoveringskärlek. Huset står på en stor, lummig och rogivande skogstomt med fruktträd, många soltimmar och stora gräsytor. Det finns ett trädäck i österläge som är i behov av renovering. Vidare på fastigheten finns även en lada där ved kan förvaras.
Genom en kort promenad genom skogen når du sedan sjön Eldan som passar perfekt att doppa sig i en varm sommar dag!

Detta område är optimalt för dig som söker ostört läge på landet. Här finns vackra promenadstråk i skogen, närhet till vatten och ett lugn som måste upplevas på plasts. Till detta fritidshus är det 30 minuter till Säffle som erbjuder all tänkbar service samt 55 min till Karlstad.
Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
81/5 kvm
Driftkostnad
7 600 kr/år
Tomtarea
2 480 kvm
Rum
4 rum
Såld
2021-05-15

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Koppungen Hagen såldes av oss 2021-05-15. Se alla våra försäljningar i Svanskog samt även på Koppungen Hagen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.