Sök Meny
Visningar
 • Måndag 27 mars 16:00-16:45

  Anmälan krävs / Anmälan krävs! Boka här eller ring oss på 090- 13 90 00 för andra tider!

Boka visning
Bullmark
Lantvägen 8
Utgångspris: Kalkyl 1 695 000 kr
Anmäl bud
Boarea/biarea: ca 131/36 kvm
Driftkostnad: 31 022 kr/år
Tomtarea: 977 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum

Bullmark / Lantvägen 8

Trevlig och bekväm enplansvilla med härlig trädgård i mysiga Bullmark!

I idylliska byn Bullmark - endast ca 3 mil från Umeå - ligger denna trivsamma och bekväma enplansvilla! Huset är välplanerat med bl a stort vardagsrum, allrum med braskamin, 3 sovrum och 2 badrum. Ljust lantkök, separat tvättavdelning och en generös hall med groventré ger rymliga ytor. Utomhus finns förutom 2 altaner, växthus och friggebod en fantastisk uppvuxen trädgård där bärbuskar, jordgubbsland och mängder av perenna växter ger en mycket trivsam utemiljö. Här bor du i barnvänligt och lugnt läge men med gångavstånd till både både förskola, skola (F - åk 6) samt butik. I Bullmark bor man även med direkt närhet till naturen med b la skoterleder, fiskemöjligheter samt elljusspår.

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tomtkarta
Tomtkarta
Säljarens sommarbilder
Säljarens sommarbilder
Säljarens sommarbilder
Säljarens sommarbilder
Säljarens detaljbild
Säljarens detaljbild
Lägg till Kommentarer från vänner och ägare

En by med närheten till naturen. Huset ligger mitt i byn och närheten till skola , förskola och affären är verkligen ett stort +
Trädgården är magisk./ Pernilla

Pernilla Loftvall

Fräscht hus med bra planlösning, lagom stort och med en fantastisk trädgård. Uteplatser på både framsida och baksida. Nära både stan och naturen. Beläget i en by med charm!

Anonym

Välplanerad villa i trivsamt område! Trädgården är en fröjd för alla sinnen och altan finns på både fram- och baksida. Huset känns rymligt och öppet och det finns gott om förvaring. Ett toppenhus helt enkelt!

Anonym

Avståndet till Umeå känns precis lagom. Tillräckligt långt för att man ska få en riktig byakänsla men ändå bara 20 minuters bilresa in till Östra Ersbodas handelsområde. Vill man pendla kollektivt så fungerar det också eftersom det finns en busshållsplats vid ICA där linje 17 går förbi. Jag som jobbar på Universitetet har tidvis pendlat med buss och det har funkat bra.

Elisabet Peedu

Grymt läge i en fantastisk by. Nära Umeå men ändå riktig byakänsla. Blir inte bättre om man vill bo nära naturen!

Johan Fahlman

Skolan i Bullmark. "Just nu pågår processen för den nya skolan i Bullmark. Skisserna för skolan är snart färdiga och efter det startar själva detaljplaneprocessen. Detta innebär, i enlighet med de beslut som är fattade i För- och grundskolenämnden, en helt nybyggd förskola och F-3 - skola för barnen i Bullmark med omnejd samt renoveringar av de befintliga skollokalerna för årskurs 4 - 6..." - källa: Gravmark Bullmark Socialdemokratiska förening NyhetSbladet Nr. 1 År 2017

Elisabet Peedu

Sävarån.

Elisabet Peedu

På sommaren brukar vi få besök av igelkottar.

Elisabet Peedu

Trädgården passar väldigt bra till någon som är odlingsintresserad eller till någon som bara vill njuta av en fin trädgård med blommande växter. I odlingsbädden går det bra att odla de flesta grönsaker och i kryddträdgården växer flerårig mynta, oregano och citrontimjan. Vi har använt växthuset flitigt och kunnat odla både tomater, chili, paprika och gurka med stor framgång. Runtom huset finns rabatter med perenner och blommande vårlökar.

Elisabet Peedu

I Bullmark har vi en mysig, relativt välsorterad liten matvaruaffär (ICA Nära). Jenny och Anita som äger affären är väldigt trevliga och har alltid tid över för att småprata. Om man tycker att något saknas så tar de mer än gärna hem det.

Elisabet Peedu

Förskolor. Vi har båda våra barn på Förskolan Kringlan. En liten och mysig förskola med trevliga och engagerade pedagoger som alltid sätter barnens trygghet i främsta rummet. Det är så himla praktiskt att ha förskolan praktiskt taget runt knuten, på någon minut är man där! Om det inte finns plats på Kringlan så finns det även en jättebra förskola i Bodbyn, Myrstackens förskola. Där hade vi vår äldsta son i ett år innan vi fick plats på Kringlan. Det är en lite större förskola med flera avdelningar och gott om utrymme i den gamla skolan.

Elisabet Peedu

Vi har bott i Bullmark 2,5 år och har verkligen trivts jättebra. Fina omgivningar och trevliga människor. Nu måste vi flytta eftersom min man fått jobb 4 mil söder om Umeå och pendlingen helt enkelt har blivit för dryg. Huset har varit toppen för en småbarnsfamilj som oss med stora ytor och gott om lekutrymme. Vi kommer att sakna huset, trädgården, omgivningarna och människorna väldigt mycket men hoppas att nya ägarna kommer att trivas lika bra som vi har gjort!

Elisabet Peedu
Lägg till Vad vi gillar med Lantvägen 8

Härlig trädgård med många bärbuskar och fleråriga växter

 • 4

Väldigt nära till förskola och mataffär

 • 4

Närheten till skogen! Gångavstånd till fina kantarell- och bärställen

 • 3

Trevligt grannskap med många barnfamiljer i området

 • 3

Huset har en väldigt bra planlösning och känns rymligt. Speciellt sovrummet är stora och även vardagsrummet rymmer mycket.

 • 2
Lägg till Tips på platser i närheten

Isrink, 648m

Fotbollsplan, 737m

Elljusspåret, 419m

Kapellet i Bullmark, 277m

Furans dagverksamhet, 224m

Skolan i Bullmark, F-6, 264m

Busshållplats, 163m

Återvinning, 120m

Lekpark Slåttervägen, 309m

Lekpark Lantvägen, 86m

ICA Nära Bullmark, 140m

Förskolan Kringlan, 71m

Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Välkomnande stor hall med 3 garderober samt dubbla kapphyllor. Hallens storlek ger plats för mer möblemang. Ljus plastmatta på golv samt pärlspont/målad väv på väggarna, ett fönsterparti på ytterdörren ger ljusinsläpp.

  Innanför hallen nås ett rymligt förråd med egen utgång och från hallen till vänster finns även en dörr in till varmgaraget.

  Mellan hallen och köket finns den separata tvättstugan. Här finns tvättmaskin (2013), torktumlare (2016) samt tvättbänk. En praktisk bänkskiva ovan vitvarorna ger bra arbetsyta. Plastmatta på golv samt målad väv på väggar.

  Badrum 1 är placerat mot tvättstugan. Badrummet renoverades 2008 och är ljust genom fönster. Här finns dusch bakom skjutdörr i glas, wc samt handfat. Praktiskt plastmatta på golv samt väggar.

  Husets kök är rymligt och har gott om plats för förvaring och arbetsyta. Köket inrymmer spis, fläkt, diskmaskin samt fullstor kyl och frys (båda från 2016). Rymlig plats för matgrupp vid fönster med utsikt mot altan på husets framsida. Trivsamma detaljer ger köket en lantlig karaktär; som pärlspont i vitt och de vita kökssnickerierna. Målade väggar i mild grön nyans samt plastmatta på golv.

  Ljust allrum med braskamin. Här finns även husets andra entré med kapphylla och plats för byråer/garderober. Rummet har samma vita pärlspont som köket och målad väv ovan denna.

  Vardagsrummet är stort med plats för sittgrupp samt matsalsbord. Utgång till baksidans rymliga altan (delvis taktäckt) samt trädgården. Trägolv och målade väggar förutom en vägg som har samma trivsamma pärlspont som kök/allrummet.

  Sovrum 1 är husets största och har fönster åt samma håll som sovrum ett. Här finns en stor skjutdörrsgarderob. Nymålade väggar (2017) i bruten vit samt plastmatta på golv.

  Sovrum 2 har en dubbelgarderob. Rummets fönster har utsikt mot framsidans trädgård. Laminatgolv och målade väggar.

  Sovrum 3 har fönster med utsikt mot husets baksida. Målade väggar och plastmatta på golv.

  Badrum 2 är rymligt och även här finns ett fönster för ljusinsläpp. Ytskikten är praktisk plastmatta på golv samt väggar och badrummets utrustning är wc, handfat med kommod, överskåp samt handdukstork. Här finns också ett högskåp.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  ca 131 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Mätat på ritning och avrundat till jämna kvm. Enl taxerad uppg. är boarean 117 kvm, biarea 56 kvm.
 • Biarea
  36 kvm
 • Rum
  5 rum, varav 3 är sovrum
 • Fastighetsbeteckning
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1982
 • Standardpoäng
  32
 • Grund
  Platta på mark
 • Fasad
  Träfasad
 • Takbeklädnad
  Betongpannor
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
 • Vatten
  Kommunalt vatten året om
 • Avlopp
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning
  Bergvärmepump
 • El, stammar
  Braskamin finns installerad, godkänd för eldning. Skorstenen kontrollerades senast 2017-03-01.
Energideklaration
 • Energiklass
 • Energiprestanda
  93 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2014-05-21
 • Besiktningsman
  Västerbottens Sanering AB
TV/Internet
 • Bredband via fiber till en kostnad av 200 kr/månad.
Uteplats
 • Uteplatsbeskrivning
  Altanen på framsidan i är västerläge, med staket tillbyggt 2016. Baksidans altan är vänd mot öst - den senare altanen är delvis taktäckt.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Övriga byggnader
  Isolerad friggebod samt ett växthus.
 • Varmgarage med plåttak samt carport.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamhetsanläggningar
  Umeå Bullmark Ga:4

  VÄGAR,GRÖNOMRÅDEN OCH LEKPLATSER
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  977 kvm (Tomtareauppgifter enligt lantmäteriet)
 • Planbestämmelser
  Bullmark Samhälle, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19731005)
Övrigt
 • TRÄDGÅRDSBESKRIVNING; huset har en mycket välskött trädgård som vetter mot större grönområde som boende har till sitt förfogande. I trädgården finns svarta- och röda vinbärsbuskar, krusbär, äppelträd, hallon jordgubbar och smultron samt en odlingsbädd - vilken till viss del består av en kryddträdgård med flerårig oregano och citrontimjan.
  På husets baksida finns en sandlåda (byggd 2015) som är placerad så att den har skyddat skuggläge från lunchtid, baksidan har även ett växthus. Baksidans rabatt mot huset finns perenna växter såsom pioner, jättedaggkåpa, flocknäva och daglilja. På tomtens mitt finns även en rabatt med syrenträd omgivna av perenner som irisar, höstflox och stjärnklocka mm. En del av denna rabatt innehåller även rikligt med smultronplantor.
  Längs husets södersida finns en rabatt med krusbärsbuskar, praktspirea - "little princess", pioner och vårblommande växter som vårkrage och nejlikrot. Smultron är planterad som kantväxt längs med hela rabatten.
  På framsidan finns en rosenbåge i trä där man kan plantera klätterväxter, från denna börjar en anlagd stengång och längs med den löper en rabatt fylld med växter som funkia, bukettapel, aprikosa och röda tulpaner och flocknäva mfl. Längs med husets vägg innehåller rabatten bl a funkior, tulpaner, vårkragar, höstaster.
Ekonomi
 • Taxeringsvärde
  762 000 kr (Fastställt avseende år 2015)
 • Byggnadsvärde
  567 000 kr
 • Markvärde
  195 000 kr
 • Typkod
  220 Småhusenhet, bebyggd
 • Värdeår
  1982
 • Vatten och avlopp
  6 600 kr/år
 • Renhållning
  2 000 kr/år
 • Sotning
  300 kr/år
 • Vägav/Snö
  2 400 kr/år
 • Elkostnad
  18 722 kr/år
 • Förbrukning ved, 2 Kbm
  1 000 kr/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  31 022 kr/år
 • Årlig elförbrukning
  16745 kwh/år
 • Kommentarer driftkostnad
  I förbrukning samt kostnad för el ovan ingår uppvärmningen genom bergvärme.
 • Fastighetsskatt
  5 715 kr/år
 • Upplåtelseform
  Småhus
 • Pantbrev
  Det finns 9 pantbrev om totalt 1 169 000 kr.
Området
 • Bullmark är en familjär by belägen vid Sävarån ca 3 mil nordost om Umeå. I Bullmark finns förskola samt Bullmarks skola (F- åk 6), kyrka, samt affär. Närmaste högstadium finns i Sävar (Sävarskolan). Närheten till naturen ger fina möjligheter till skoteråkning, fiskemöjlighjeter etc.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn