Sök Meny
Såld

Umeå / Hörnefors / Ängsvägen 21

Trivsam enplansvilla i bra läge nära havet. Uterum och två fina altaner

Trivsam enplansvilla i bra läge nära havet, det är endast några hundra meter till havsbadet på Megrundet. Villan har uterum med utgång från vardagsrummet och altaner finns på båda sidor om huset. Frukosten kan med fördel avnjutas i förmiddagssol på altanen intill uterummet medan middagen lämpligen serveras på den rymliga altanen vid villans entré där eftermiddags och kvällssolen finns. Fiber finns.
Några stenkast i närliggande väderstreck ligger Sandgärdans förskola. Kort promenadavstånd till Megrundets fina havsbad och Gråbolandets effektfulla natur där berg möter hav och läckra sanddyner. Lämpligt promenad eller cykelavstånd till Hörnefors centralskola, med badhuset, Bråvallahallen och Nordahlsvallen nära intill. Helkaklat badrum 2010 med golvvärme. Ljust rymligt kök från 2007 och vardagsrum med värmande braskamin från 2012. Tvättstuga från 2010 med tvättmaskin 2015. Hall renoverad med klinkergolv 2011 och golvvärme. Lekstuga 2012, vedbod och cykelbod. Nära till både buss och pendeltåg. Välkommen till Ängsvägen 21 i Hörnefors!

Sponsrade länkar
Umeå / Hörnefors
Ängsvägen 21
Slutpris: 2 195 000 kr
Boarea/biarea: 117/40 kvm
Driftkostnad: 31 753 kr/år
Tomtarea: 1221 kvm
Såld: 2017-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Västerbotten / Hörnefors / Ängsvägen