Ängsvägen 21 / Hörnefors / Umeå

Trivsam enplansvilla i bra läge nära havet. Uterum och två fina altaner

Slutpris
2 195 000 kr
Boarea/biarea
117/40 kvm
Driftkostnad
31 753 kr/år
Tomtarea
1 221 kvm
Såld
2017-08-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Ängsvägen såldes av oss 2017-08-11. Se alla våra försäljningar i Hörnefors samt även på Ängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hörnefors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam enplansvilla i bra läge nära havet, det är endast några hundra meter till havsbadet på Megrundet. Villan har uterum med utgång från vardagsrummet och altaner finns på båda sidor om huset. Frukosten kan med fördel avnjutas i förmiddagssol på altanen intill uterummet medan middagen lämpligen serveras på den rymliga altanen vid villans entré där eftermiddags och kvällssolen finns. Fiber finns.
Några stenkast i närliggande väderstreck ligger Sandgärdans förskola. Kort promenadavstånd till Megrundets fina havsbad och Gråbolandets effektfulla natur där berg möter hav och läckra sanddyner. Lämpligt promenad eller cykelavstånd till Hörnefors centralskola, med badhuset, Bråvallahallen och Nordahlsvallen nära intill. Helkaklat badrum 2010 med golvvärme. Ljust rymligt kök från 2007 och vardagsrum med värmande braskamin från 2012. Tvättstuga från 2010 med tvättmaskin 2015. Hall renoverad med klinkergolv 2011 och golvvärme. Lekstuga 2012, vedbod och cykelbod. Nära till både buss och pendeltåg. Välkommen till Ängsvägen 21 i Hörnefors!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration