Sök Meny
Såld

Umeå / Hörnefors - Kylören Norrbyn / Kylören 83

Västerbottensgård från 1993 med utsikt över havet och horisonten. Välkommen till Kylören

Västerbottensgård från 1993 med läcker utsikt över havet, Snöanskärgården, Bondens fyr och horisonten. Kulturbygden på Kylören ger en härligt trivsam karaktär till området. I genuint klassisk stil med harmoni i alla rum är denna västerbottensgård uppförd med stor omsorg. Välordnad båtplats finns på kort promenadavstånd vid Kylörnsvikens brygga och badplats finns nära. Stort härligt kök i öppen planlösning med storstugan ger fantastiska sällskapsytor och gjutjärnsspis i köket värmer gott, allt förgyllt med bedårande havsutsikt över Snöanskärgården och horisonten. Denna västerbottensgård är uppförd efter ett annat hus stått på platsen tidigare, yttre Kylören har annars byggförbud. Området har en gedigen historia och var tidigare internationell hamn med eget skeppsvarv och härifrån skeppades bland annat sågade trävaror från Håknäs stora sågverk på 1800-talet. Området tillhör länets finaste kustmiljöer med mycket höga naturvärden, kulturhistoriska värden och värden för friluftslivet, skriver Länsstyrelsen på sin hemsida. Bra väg gör det lätt att pendla till Umeå eller Örnsköldsvik. Välkommen till Kylören!

Sponsrade länkar
Umeå / Hörnefors / Kylören Norrbyn
Kylören 83
Slutpris: 2 600 000 kr
Boarea/biarea: 125/67 kvm
Driftkostnad: 6 396 kr/år
Tomtarea: 1992 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-07-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Stil-lexikon för hungriga hemmafixare
  Stil-lexikon för hungriga hemmafixare

  Chillis trendexperter tipsar om hur man skapar ett trendigt och samtidigt personligt hem.

 • Förbättra läget med insynsskydd
  Förbättra läget med insynsskydd

  Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!

  Bostad / Sverige / Västerbotten / Hörnefors / Kylören