Kylören 83 / Kylören Norrbyn / Hörnefors / Umeå

Västerbottensgård från 1993 med utsikt över havet och horisonten. Välkommen till Kylören

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
125/67 kvm
Driftkostnad
6 396 kr/år
Tomtarea
1 992 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-07-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Kylören såldes av oss 2017-07-27. Se alla våra försäljningar i Hörnefors samt även på Kylören

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kylören Norrbyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Västerbottensgård från 1993 med läcker utsikt över havet, Snöanskärgården, Bondens fyr och horisonten. Kulturbygden på Kylören ger en härligt trivsam karaktär till området. I genuint klassisk stil med harmoni i alla rum är denna västerbottensgård uppförd med stor omsorg. Välordnad båtplats finns på kort promenadavstånd vid Kylörnsvikens brygga och badplats finns nära. Stort härligt kök i öppen planlösning med storstugan ger fantastiska sällskapsytor och gjutjärnsspis i köket värmer gott, allt förgyllt med bedårande havsutsikt över Snöanskärgården och horisonten. Denna västerbottensgård är uppförd efter ett annat hus stått på platsen tidigare, yttre Kylören har annars byggförbud. Området har en gedigen historia och var tidigare internationell hamn med eget skeppsvarv och härifrån skeppades bland annat sågade trävaror från Håknäs stora sågverk på 1800-talet. Området tillhör länets finaste kustmiljöer med mycket höga naturvärden, kulturhistoriska värden och värden för friluftslivet, skriver Länsstyrelsen på sin hemsida. Bra väg gör det lätt att pendla till Umeå eller Örnsköldsvik. Välkommen till Kylören!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration