Sönkmyrvägen 43 A / Röbäck / Umeå

Härlig 3:a i områdets bästa läge och med generös uteplats i sydväst!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
73,9 kvm
Avgift
5 614 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2017-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sönkmyrvägen såldes av oss 2017-09-18. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Sönkmyrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Röbäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På mysiga Sönkmyrvägen finns denna rymliga och fräscha 3:a till salu! Lägenheten har ett härligt björkkök, 2 trivsamma sovrum samt ett praktiskt badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch bakom vikväggar. Rymlig och möblerbar hall samt en separat klädkammare är andra fördelar. Härligt vardagsrum med utgång till stor uteplats i sydväst och med utsikt mot skogsparti. Genom vardagsrummets storlek är det fullt möjligt att dela av detta rum för att få ytterligare ett sovrum - som då skulle få fönster åt 2 håll. Här bor man i ett mycket lugnt och trivsamt område men med promenadavstånd till skola (F-åk 6) idrottsplats och natur, likväl som matvarubutik och kommunikationer. Välkommen till Sönkmyrvägen 43 A!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration