Kvistgatan 221

Kvistgatan 221

Slutpris

990 000 kr


Anderstorp— Skellefteå

Kvistgatan 221


Slutpris
990 000 kr

Anderstorp— Skellefteå

Trivsam och barnvänligt boende i två plan

I ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor och kommunikationer ligger denna pärla i två plan.
Här får man två uteplatser, en med morgon och förmiddagssol och en med kvällssol.
Boarean om 103 kvm är fördelad på 4 rum och kök. På markplan finns en hall med god klädförvaring och möjlighet till förslagsvis en kontorsdel, trevligt kök med vita släta luckor och lådor samt tvättstuga. Badrum med wc och dusch. Vardagsrummet är ljust och luftigt och har plats för både soffan och matsalsmöbeln. Från vardagsrummen går du vidare ut till altanen och gräsmattan.
På övre plan finns en fin klädkammare och tre sovrum, varav det ena är lite större än de andra. Badrummet är smakfullt renoverat och takfönstret ger ett fint ljus. På Kvistgatan finns det plats för lek och bus och mysiga grillkvällar med nära och kära under ljuvliga sommarkvällar.

Välkommen på visning!


Boarea
103 kvm
Avgift
4 950 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-07-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.