Oskarsvägen 11 / Norrböle / Skellefteå

Trivsamt boende på populära Norrböle

Slutpris
1 025 000 kr
Boarea
69,5 kvm
Avgift
5 093 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oskarsvägen såldes av oss 2018-08-31. Se alla våra försäljningar i Skellefteå samt även på Oskarsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrböle är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt och fint tillfälle att förvärva en trevlig trerummare på eftertraktade Norrböle, idag disponerad som en 2,5:a och en 1:a, totalt 69,5 m² (ca 52,5+17).
Här har du möjlighet till en fint disponerad trerummare, alternativt bo själv och samtidigt hyra ut en del och få en svårslaget låg månadskostnad. Enrummaren är idag uthyrd.

2,5-rummare om ca 52,5 m² som fint disponerats på kök, två mindre sovrum, vardagsrum och badrum med tvättmöjligheter. Härlig balkong i västerläge med vidsträckt utsikt! 1-rummare om ca 17 m² med kokvrå och WC.

Här bor du med fin innergård där de boende har en trevlig grillplats att tillgå. Högt och fint läge på Norrböle med närhet till grundskola och service samt med promenadavstånd till alla bekvämligheter i centrum.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration