Södra Lasarettsvägen 10 / Centrum / Skellefteå

Modernt och centralt boende

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
109 kvm
Avgift
6 178 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2017-03-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Lasarettsvägen såldes av oss 2017-03-30. Se alla våra försäljningar i Skellefteå samt även på Södra Lasarettsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Önskar du kombinera ett modernt och centralt boende med närhet till vacker natur? Då är du välkommen till Södra Lasarettsvägen 10! Här har det rustika och välgjorda omsorgsfullt förenats med all modernitet du kan önska. Kvarteret Ekorren som uppfördes 2009-2010, byggdes helt i trä med modern byggteknik.
Här har du ett tillfälle att förvärva en fyrarummare ombyggd till trerummare, på tredje våningen. Hiss finns!
Fräscht kök, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, två sovrum och härligt badrum med kakel och klinkers med golvvärme. Till föreningen hör även bastu/relax, samlingslokal och övernattningsrum. Tillgång till fint och rymligt varmgarage. Här bor du på lugna gatan mitt i Skellefteå centrum.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration