Södra Lasarettsvägen 10 / Centrum / Skellefteå

Unikt, modernt och centralt boende

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
130 kvm
Avgift
7 274 kr/mån
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-11-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Lasarettsvägen såldes av oss 2017-11-02. Se alla våra försäljningar i Skellefteå samt även på Södra Lasarettsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Önskar du kombinera ett modernt och centralt boende med närhet till vacker natur? Då är du välkommen till Södra Lasarettsvägen 10!
Här har du ett unikt tillfälle att förvärva en femrummare på översta våningen, ombyggd till fyrarummare. 130 rymliga m² som inrymmer fräscht kök, stort vardagsrum, två härliga balkonger i soligt söderläge, två sovrum, allrum och två stilfulla badrum med kakel och klinkers med golvvärme.
Fin uteplats även i svalgång. På våning fem bor du med svårslagen utsikt över Skellefteå centrum!

Här har det rustika och välgjorda omsorgsfullt förenats med all modernitet du kan önska. Kvarteret Ekorren som uppfördes 2009-2010, byggdes helt i trä med modern byggteknik.

Till föreningen hör även fina gemensamhetsutrymmen med bland annat bastu/relax, samlingslokal med kök samt övernattningsrum.
Tillgång till fint och rymligt varmgarage.
Här bor du på lugna gatan mitt i Skellefteå centrum. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration