Sök Meny
Såld

Umeå - Tomtebo / Älvans väg 214

Härlig gavellägenhet på naturnära Tomtebo

Härlig gavellägenhet på lummiga naturnära Tomtebo. Gavelläget gör att lägenheten har fönster i tre väderstreck och alltså blir mycket ljus och ger ett trivsamt luftigt intryck. Mycket fina möjligheter att ta vara på solen med både balkong och entréveranda. Populärt läge nära Nydalasjön, ett av Umeås vackraste rekreationsområden med fina bad och strövområden, från lägenheten är det bara ca 300 meter till fina badmöjligheter. Nya fönster hösten 2016 i vardagsrum och sovrummen. Nära till Universitetet och till NUS, Norrlands Universitets Sjukhus. Promenadavstånd till Östra Station, cykelavstånd till Umeå centrum och även till flygplatsen. Nära lägenheten ligger Nydalasjön med fina bad och strövmöjligheter i härlig natur. Vackra ekparkettgolv i större delen av lägenheten. El, internet och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Välkommen till populära Tomtebo!

Sponsrade länkar
Umeå / Tomtebo
Älvans väg 214
Slutpris: 1 240 000 kr
Boarea: 85,5 kvm
Avgift: 6 246 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västerbotten / Umeå / Älvans Väg