Älvans väg 214

Älvans väg 214

Slutpris

1 240 000 kr


Tomtebo— Umeå

Älvans väg 214


Slutpris
1 240 000 kr

Tomtebo— Umeå

Härlig gavellägenhet på naturnära Tomtebo

Härlig gavellägenhet på lummiga naturnära Tomtebo. Gavelläget gör att lägenheten har fönster i tre väderstreck och alltså blir mycket ljus och ger ett trivsamt luftigt intryck. Mycket fina möjligheter att ta vara på solen med både balkong och entréveranda. Populärt läge nära Nydalasjön, ett av Umeås vackraste rekreationsområden med fina bad och strövområden, från lägenheten är det bara ca 300 meter till fina badmöjligheter. Nya fönster hösten 2016 i vardagsrum och sovrummen. Nära till Universitetet och till NUS, Norrlands Universitets Sjukhus. Promenadavstånd till Östra Station, cykelavstånd till Umeå centrum och även till flygplatsen. Nära lägenheten ligger Nydalasjön med fina bad och strövmöjligheter i härlig natur. Vackra ekparkettgolv i större delen av lägenheten. El, internet och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Välkommen till populära Tomtebo!


Boarea
85.5 kvm
Avgift
6 246 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-08-27

Mäklarhuset Umeå

Denna lägenhet på Älvans Väg såldes av oss 2017-08-27. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Älvans Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.