Älvans väg 214 / Tomtebo / Umeå

Härlig gavellägenhet på naturnära Tomtebo

Slutpris
1 240 000 kr
Boarea
85,5 kvm
Avgift
6 246 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-08-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Älvans Väg såldes av oss 2017-08-27. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Älvans Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tomtebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härlig gavellägenhet på lummiga naturnära Tomtebo. Gavelläget gör att lägenheten har fönster i tre väderstreck och alltså blir mycket ljus och ger ett trivsamt luftigt intryck. Mycket fina möjligheter att ta vara på solen med både balkong och entréveranda. Populärt läge nära Nydalasjön, ett av Umeås vackraste rekreationsområden med fina bad och strövområden, från lägenheten är det bara ca 300 meter till fina badmöjligheter. Nya fönster hösten 2016 i vardagsrum och sovrummen. Nära till Universitetet och till NUS, Norrlands Universitets Sjukhus. Promenadavstånd till Östra Station, cykelavstånd till Umeå centrum och även till flygplatsen. Nära lägenheten ligger Nydalasjön med fina bad och strövmöjligheter i härlig natur. Vackra ekparkettgolv i större delen av lägenheten. El, internet och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Välkommen till populära Tomtebo!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration