Sök Meny
Såld

Umeå - Berghem / Axtorpsvägen 9

3:a högst upp i huset med balkong i sydvästläge!

Högst upp på Axtorpsvägen 9 finns denna välskötta 3:a! Lägenhetens kök är modernt med vit köksinredning, grått kakel samt öppen fläktkåpa. 2 sovrum med inbyggda garderober och stora fönster samt ett renoverat helkaklat badrum med tvättmaskin och dusch ger ett praktiskt boende. Vardagsrummet är mycket rymligt med utgång till balkongen i sydvästläge med vid utsikt över omgivningarna! Lägenheten har bevarade tidsenliga detaljer såsom glasparti mot vardagsrummet och höga inbyggda garderober med kammarlås. Här bor du med närhet till både NUS, Universitetet och Stadslidens rekreationsområde och motionsspår samtidigt som centrum ligger på promenadavstånd. Varmt välkommen att boka din visning!

Sponsrade länkar
Umeå / Berghem
Axtorpsvägen 9
Slutpris: 2 325 000 kr
Boarea: 64,5 kvm
Avgift: 3 634 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-03-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västerbotten / Umeå / Axtorpsvägen