Biologigränd 14 / Ålidhem / Umeå

Trevlig etta med nytt ljust kök 2017

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
1 741 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2017-12-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Biologigränd såldes av oss 2017-12-01. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Biologigränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ålidhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig och synnerligen välplanerad etta med nytt ljust kök och bra förvaringsmöjligheter i mycket välfungerande HSB brf.Biologigränd. Klädkammare stor nog att användas både till förvaring och som studieplats. Belägen nära universitetet, universitetssjukhuset och IKSU.s förnämliga träningsanläggning. Även nära till fina promenadstråk längs älven och kring Nydalasjön med sina härliga strövområden. På gångvägs avstånd finns affärscentret Strömpilen med ett flertal affärer bl.a. ICA Maxi och det är enkelt att ta sig ned till stadskärnan. För den dagliga handlingen finns trevliga Ålidhems centrum fem minuter bort. Till Östra station är det enkelt att promenera och från lägenhetsdörr till flygplatsen kommer du på mindre än tio minuter med flygbussarna. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration