Dragongatan 9 / Väst på stan / Umeå

Nyproducerad trea till salu!

Boarea
81,5 kvm
Avgift
4 567 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dragongatan såldes av oss 2019-01-21. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Dragongatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väst på stan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastiskt fin trea med ett lugnt och attraktivt läge på populära Dragonfältet. Luftig planlösning med vardagsrum och kök i vinkel samt fönster i tre väderstreck. Fantastisk inglasad balkong i västerläge sätter guldkant på boendet. Lägenheten har hög standard med genomgående fina materialval. Här bor du med gångavstånd till allt man kan tänka sig att behöva så som skola, vårdcentral och centrala stan. Välkommen på visning av denna nyproducerade trea!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Väst på stan

Centralt och älvsnära

Allmänt

Västra stan är en mycket central stadsdel med härliga parker och fina motionsspår längs Umeälvens strandpromenad. Flera av Umeås äldre bevarade byggnader finns i området som gamla K4 som numera är Stadshuset.

Rekreation

Här finns älven med fina promenadvägar och vacker natur. Hedlundadungen är en stor park som erbjuder minigolf och lekplatser. I närheten ligger även I-20 området med idrottsarenan Vildmannavallen och motionspår, utegym och strövområden.

Service

Umeås största gymnasieskola Dragonskolan finns i området samt förskola och grundskola, liksom Noliaområdet med sitt utbud av sport- och fritidsaktiviteter samt vårdcentral. En kort promenad eller cykeltur når man centrala Umeå med dess stora utbud.

Kommunikation

Här finns bra bussförbindelser mot universitet och sjukhus samt övriga bostadsområden i Umeå. Via gång- och cykelbanor tar du dig lätt även till övriga centrala stadsdelar.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.