Lyktvägen 2 B / Tomtebo / Umeå

Mycket trevligt belägen gavel 4:a med stor härlig terrass i västerläge

Slutpris
2 175 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
3 994 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lyktvägen såldes av oss 2018-09-20. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Lyktvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tomtebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trevligt belägen gavel 4:a med stor härlig terrass på 23 kvm i västerläge och från terrassen kan Nydalasjön skymtas. Toppenläge, privat med endast lite insyn. Barnrikt område med endast kort promenad till mycket fina badmöjligheter och även till äventyrslekparken. Bada vid stranden eller i Kärleksviken där det finns äventyrsstig/hinderbana i skogen och även nära till fina grillplatser. Fantastiskt fina områden att motionera eller ströva i. Nära till skola och förskola samt idrottshall och fotbollsplan. Med så stor terrass / balkong är det sommartid nästan som att ha ett extrarum. På terrassen kan ni grilla och njuta av långa härliga middagar till solen går ned. Sommartid har ni sol på terrassen från ungefär kl 11 på förmiddagen tills solen går ned. Välkommen till Lyktvägen 2B på Tomtebo vid Nydalasjön!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration