Rågången 4e / Berghem / Umeå

Ljus 2:a med fräsch känsla och charmiga detaljer. Högt läge, nära universitet och sjukhus!

Boarea
53,5 kvm
Avgift
3 255 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rågången såldes av oss 2019-04-16. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Rågången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Berghem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket ljus och charmig tvåa med högt läge. Lägenheten ger en fräsch känsla och har kvar många av ursprungsdetaljerna, fantastiska fönsterbänkar i marmor, inbyggda garderober där takhöjd utnyttjas.
Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Helkaklat badrum med duschplats. Mysig inglasad balkong i sydvästläge mot lummig innergård.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Berghem

Fint och fridfullt område med centralt läge

Allmänt

Detta är en av Umeås äldsta stadsdelar och här är det nära till både centrum (cirka två kilometer) och Umeå Universitet samt sjukhuset. Bebyggelsen närmast innerstaden och runt universitetet karaktäriseras av flerbostadshus som är byggda på 1950-talet och 1960-talet. Bebyggelsen kring den norra delen består av villor.

Rekreation

I området finns Stadslidens strövområden med flera motionsspår som vintertid prepareras för skidåkning. Kulturrika Gammlia finns på promenadavstånd och där anordnas årlig julmarknad samt traditionsenligt midsommarfirande.

Service

Här på Berghem finns välsorterad matvarubutik, frisör, restaurang, café, museum, sporthall och blomsteraffär. Berghem har två förskolor samt grundskola (F- åk 6). Närmaste högstadieskola finns på Mariehem.

Kommunikation

Området erbjuder goda kommunikationsförbindelser där lokaltrafikens bussar trafikerar genom Berghem, även om många väljer att gå eller cykla till universitetsområdet samt city.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.