Skärvstensgatan 18 / Mariehöjd / Umeå

Ny fräsch 2:a med smart planlösning och lyxkänsla tack vare fina tillval!

Utgångspris
1 695 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
48 kvm
Avgift
3 049 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse Budgivning

Ny fräsch 2:a med smart planlösning och lyxigare känsla tack vare de fina tillvalen som gjorts. Köket har en mer påkostad inredning, badrummet är helkaklat och balkongen har glasats in. Här bor du nära välsorterad matbutik, träningsanläggning, restauranger mm i ett omtyckt område med Nydalasjön en liten bit bort och med cykelavstånd och bra bussförbindelser till universitet och sjukhus.

Bilder
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Denna lägenhet har genomgående ekparkettgolv, förutom i badrummet som är helkaklat. De båda innerdörrarna med ramdörrsutförande är extra tillval.

  Hall:
  Trevlig entré till lägenheten – när du stiger in i hallen öppnar den upp mot kök och vardagsrum och i blickfånget får du ljusinsläpp från fönster. Hallen har en garderob och plats för avhängning. Det finns även plats att placera ytterligare garderober eller annan förvaringsmöbel om du önskar.

  Kök/vardagsrum:
  Kök och vardagsrum är i en helt öppen planlösning där de båda rumsdelarna tillsammans bilder ett stort sällskapsrum.

  Köksdelen är placerad närmast hallen och är inredd med släta vita luckor, mörkgrå stenbänkskivor med underlimmad diskho, ljusgråmelerat kakel mellan över- och underskåp samt maskinvaror i rostfritt stål. Dessa består av kyl-frys, induktionshäll, ugn, spisfläkt, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin. Förutom bänkbelysningen finns det dimbara takspottar kring kökssektionen.

  Vardagsrumsdelen är vid fönsterpartiet, där en helglasdörr leder ut till den inglasade balkongen. Plats för matgrupp finns mellan kök och vardagsrum.

  Sovrum:
  Rymligt sovrum med ljusgrå väggar och generöst ljusinsläpp från ett större samt ett mindre fönster. Bra med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler, t ex garderobsvägg, eller kanske en arbetshörna.

  Badrum/tvättrum:
  Rymligt och stilrent badrum med högre standard än grundutförandet. Rummet går i grå toner med kakel på väggarna och klinker på golvet, och där duschutrymmet fått en egen klinkervariant. Här är inrett med wc, handfatskommod med underliggande skåp, spegelskåp med belysning och duschhörna med glasvägg. Här finns även en tvättdel med kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare) under en arbetsbänk med laminatbänkskiva och med dubbelt väggskåp ovanför.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  48 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum (1 sovrum)
 • Våning
  5
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
 • Allmän information
  Till lägenheten hör ett varmförråd med gallerväggar, ca 3-4 kvm. Förrådet är märkt med lägenhetsnumret.
 • Övriga utrymmen
  Ett styrelserum och ett uthyrningsrum finns i föreningen.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Kabel-tv, internet och ip-telefoni ingår i månadsavgiften. Leverantör är Telia. Hastighet internetuppkoppling är 100 Mbit ut och 100 Mbit in.
Balkong
 • Inglasad balkong med förmiddagssol.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Kallgarage med bilplatser med tidsstyrda motorvärmaruttag kostar 600 kr/månad inklusive el. Elen tillkommer dock för den som har elbil med laddstolpe. Deposition för fjärrdosa kostar 500 kr.
Ekonomi
 • Avgift
  3 049 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, el, internet och kabel-TV
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Hushållsel/varmvatten med preliminär förbrukning motsvarande 200 kr ingår i månadsavgiften. Den verkliga förbrukningen avläses en gång per månad och aviseras kvartalsvis
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel av årsavg.
  1,08808
 • Andelstal insats
  1,08808
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Mariehöjd 3
Området
 • Närhet till Mariehems centrum med nyöppnad välsorterad matvarubutik, träningsanläggning, restaurang/pizzeria, frisersalong, mm. Nydalasjön och dess rekreationsområde ligger i närområdet. Här finns badplats, möjlighet till fiske, grillplatser och fina löp- och skidspår med konstsnö vintertid. Även nära Mariehemsängarna. Cykelavstånd till sjukhus, universitet och IKSU sport . Goda bussförbindelser mot centrum
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier