Skogsfruvägen 19B / Tomtebo / Umeå

3:a i entréplan med egen uteplats i eftermiddagssol. Även el, internet och bilplats ingår.

Slutpris
1 260 000 kr
Boarea
59,5 kvm
Avgift
5 053 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogsfruvägen såldes av oss 2018-01-24. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Skogsfruvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tomtebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig genomgående hörnlägenhet med hög takhöjd och ekparkettgolv i hela lägenheten. Entréplan med egen uteplats i eftermiddagssol. Även el, internet och bilplats ingår. Helt nära till bad och strövmöjligheter i fin natur vid Nydalasjön. Nära till Universitetet och sjukhuset NUS. Nära även till IKSUS.s förnämliga träningsanläggning. Ålidhems centrum finns på gångavstånd och till Strömpilens köpcentrum är det cykelavstånd. Till Umeå centrum är det också cykelavstånd. Lägenheten ligger i Boklok området som är byggt i harmonisk klassisk stil med stora höga fönster, högre takhöjd än normalt och med ekparkettgolv i alla rum. Detta ger luftiga trivsamma lägenheter i ombonad naturnära miljö. Välkommen till Tomtebo och Skogsfruvägen 19B!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration