Stenmarksvägen 3 A / Haga / Umeå

Etta till salu i populärt område!

Boarea
24,7 kvm
Avgift
1 869 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenmarksvägen såldes av oss 2019-07-16. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Stenmarksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta är en perfekt lägenhet som första boende, student- eller övernattningslägenhet! Mycket eftertraktat läge på nedre Haga med kort gångavstånd till centrala stan, samt med cykelavstånd till både NUS (Norrlands Universitetssjukhus) samt Universitetet. Dessutom är månadsavgiften låg i en stabil och välskött förening! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Haga

Nära till allt

Allmänt

En av Umeås äldre stadsdelar som började byggas under 20-talet och med gångavstånd till Umeå centrum. Haga är en populär stadsdel som kombinerar en blandad bebyggelse och många grönområden med direkt närhet till stadens puls. Bebyggelsen är av blandad karaktär med privatägda hyreshus, bostadsrättslägenheter och småhus med äganderätt.

Rekreation

På Haga finns flera parker och grönområden med närhet till både I-20 området och Stadsliden. På I-20 området finns idrottsarenan Vildmannavallen och motionspår, utegym och strövområden. Stadsliden erbjuder strövområden med flera motionsspår som vintertid prepareras för skidåkning. Från Haga når man även Gammliaområdet där det anordnas årlig julmarknad samt traditionsenligt midsommarfirande.

Service

Här finns restauranger, livsmedelsbutik, gym, frisör, butiker och bensinstationer. För barnfamiljen finns det flera förskolor och skola upp till årskurs 9. Från Haga nås även hela centrala Umeås utbud av restauranger, butiker och service på några minuters promenad.

Kommunikation

Centrala Umeå nås på några minuters promenad eller en kort cykeltur. Goda bussförbindelser gör att man enkelt tar sig både till centrum och upp på universitetsområdet.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.