Stöcksjö 583 / Stöcksjö / Umeå

Nybyggt och mycket påkostat hus med unik karaktär i lantlig miljö strax utanför Umeå!

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea/biarea
166,5/50,3 kvm
Driftkostnad
23 750 kr/år
Totalareal
1 727 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-07-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Stöcksjö såldes av oss 2018-07-16. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Stöcksjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stöcksjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vid Stöcksjön finns detta nybyggda och påkostade hus som präglas av god smak, unika lösningar och ett väl genomfört arbete. Denna tipptoppfina och rymliga villa har en helt fantastisk karaktär, som uppstår bland annat genom sitt ryggåstak som löper genom hela husets längd och ger en riktigt hög takhöjd, takspottar i de flesta rum, och det stilrena och exklusiva köket som tillsammans med vardagsrum och allrum utgör ett overkligt stort sällskapsutrymme. Till fastigheten hör även ett fristående dubbelgarage med golvvärme och dubbel carport. Här bor du mycket bekvämt med omedelbar närhet till en lantlig miljö med vatten, skog och friluftsliv och samtidigt med endast 5 minuters körtid till Umeå. Stöcksjö har grundskola från årskurs 1 till 6 och flertal förskolor. Nybebyggda fastigheter är befriade från fastighetsavgift i 15 år.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration