Sök Meny
Såld

Vännäs / Storgatan 10A

Topplägenhet med inglasad söderbalkong. Härjedalskök från 2010. Hiss finns.

Topplägenhet med inglasad härlig söderbalkong. Byggår 1988. Hiss finns. Genomgående lägenhet med fönster i tre väderstreck och vackra ekparkettgolv i sällskapsrummen ger tillsammans med generös rymd en mycket ljus och trivsam lägenhet. Härjedalskök från 2010 och plats för stort köksbord för många gäster och kökssoffa ryms därtill. Rymligt ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och gott om plats för både matgrupp och soffgrupp. Lägenheten är centralt belägen med närhet till både affärer, restauranger, banker, bibliotek, apotek, vårdcentral, biograf, pendeltåg och buss. Nära även till vackra strandpromenaden vid Umeälven. Välkommen!

Sponsrade länkar
Vännäs
Storgatan 10A
Slutpris: 350 000 kr
Boarea: 81,5 kvm
Avgift: 5 956 kr/mån
Rum: 3 rum (3-2 sovrum)
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västerbotten / Vännäs / Storgatan