Nära Vännäs

Nära Vännäs

Slutpris

1 310 000 kr


Vännäs

Nära Vännäs


Slutpris
1 310 000 kr

Vännäs

I vacker älvsnära natur och med utsikt över älvslandskapet ned mot älven.

I vacker älvsnära natur och med utsikt över älvslandskapet ned mot älven och med stora härliga altaner. Trevlig fritidshusvilla i vacker lantlig miljö. Ljust härligt vardagsrum med murspis från Kronspisen i blickfånget och utgång till altan om 90 kvm som går runt hörnet. Fritidshusvillan genomgick omfattande renoveringar både år 2000 och 1992 samt mindre renoveringar därefter. Vardagsrum med många fönster och trivsam eldstad i centrum, här kan ni ha fin tid för andrum vid brasan efter att varit ute i vackra älvsnära naturen eller i slalombacken några kilometer bort. Badrum och hall har golvvärme i klinkergolven och intill ena badrummet finns bastu. Varmgarage med stort härligt loft där gästerna kan husera med underbar utsikt över älvssluttningen. Med en kanot eller roddbåt kan ni förslagsvis njuta av älven sommartid och vintertid finns mycket fina möjligheter till skidåkning, snöskoteråkning, pimpling eller slalom i slalombacken på Middagsberget några kilometer bort, där finns även liftstuga med servering. Välkommen till Trinnliden 8!


Boarea/biarea
100/40 kvm
Driftkostnad
23 713 kr/år
Tomtarea
1 759 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-04-27

Mäklarhuset Umeå

Denna fritidshus på Nära Vännäs såldes av oss 2020-04-27. Se alla våra försäljningar i Vännäs

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.