Älandskvarn 101 / Älandsbro / Härnösand

Den röda fasaden mot vägen är diskret, men där bakom finns en av Älandsbro häftigaste fastigheter!

Slutpris
900 000 kr
Boarea/biarea
90/90 kvm
Driftkostnad
23 813 kr/år
Tomtarea
6 200 kvm
Totalareal
6 600 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2017-01-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Älandskvarn såldes av oss 2017-01-05. Se alla våra försäljningar i Älandsbro samt även på Älandskvarn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älandsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Historiska vingslag och vackra minnen av en förmodligen tidigare smedja, tvättstuga, bagarstuga och en kvarn, tyder på att man haft en mycket fin gård på denna plats! Idag maler man inte längre mjöl i kvarnen eller gör sitt tunnbröd i bagarstugan, men denna plats är dock fortfarande förtrollande. Vilken rofylld plats, här hör man Älandsån porla förbi, trädgården är stor och insynsskyddad ifrån vägen. Denna plats ger verkligen utrymme för ens kreativitet.

Varför inte starta upp en verksamhet och låta gården få nytt liv och sin drivkraft åter! Den gamla kvarnen kan användas till konstnärliga utlopp, trevliga middagsbjudningar eller varför inte ha ett finsnickeri. På tomten finner vi även en nybyggd carport med plats för två bilar och två förråd. Huvudbyggnaden inrymmer tre plan, entrévåning med fungerande kakelugn, vedspis och en öppen spis, en ovanvåning med en gammal tingssal och en oinredd vind.

Vi vill upplysa er om att denna fastighet kräver sin ägare på mycket uppmärksamhet och omsorg. Här kommer man behöva lägga ner många arbetstimmar på underhåll och renovering. Men vi tror och hoppas att Du skall tycka att denna fastighet är precis vad du länge letat efter och att du kommer trivas lika länge som nuvarande ägare.

Välkommen till visningen och att låta dig förtrollas av denna plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration