Lungön 374 / Lungön / Älandsbro / Härnösand

Unikt tillfälle på Lungön!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
ca 40 kvm
Driftkostnad
4 350 kr/år
Totalareal
1 990 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Lungön såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Älandsbro samt även på Lungön

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lungön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Smultronställe på Lungön med ett oerhört vackert läge och häpnadsväckande vacker skärgårdsmiljö med skog och hav.
Lungön är en riktig idyll där du kan sitta på altanen och känna havsbrisen och blicka ut över horisonten. Här har du en storstuga som inrymmer bland annat kök med braskamin, en sovstuga med mycket plats, en friggebod med plats för flera bäddar, en hygienstuga samt en verkstads/förrådsbyggnad. Möjlighet finns att dra in el om så önskas. Just nu drivs stugorna med gasol och solpaneler.
Vänligen kontakta oss för en bokad visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Älandsbro

I Älandsbro - ca 10 km norr om Härnösand, bor ungefär 860 personer. Älandsbro ligger vackert vid Älandsfjärden med närhet till service och natur. I centrum finns livsmedelsbutik, några butiker, bensinstation och restauranger.

Förskolor och skolor

I Älandsbro ligger Älandsbro Skola som är en skola för barn i årskurs förskoleklass till och med årskurs sex. Här finns två förskolor, Älandsbro Förskola (kommunal) och Rönnbackens Förskola EF (fristående) samt fritidshem.

Sport och fritid

På Brovalla idrottsplats håller Älandsbro AIK till. I direkt anslutning till idrottsplatsen finns 2,5 km elbelyst motionsspår.

Kommunikation

Till och från Älandsbro kan du lätt ta dig till och från med buss, bil eller cykel, bil. Buss nr 518 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg nästan hela vägen till centrum.

Närområde

Det är nära till Härnösands Golfbana, som är en havs- och parkbana 18-hålsbana belägen på Vägnön. Bortom Vägnön finns Hemsön där du hittar Hemsö Fästning med tillhörande restaurang. Om du kör norrut och 1 km norr om Älandsbro hittar du mötesplatsen "Mats och Karin musik och Möten" till vänster, och de arrangerar bl.a. musikkvällar. Älandsbro Intresseförening är aktiv förening som arbetar med utvecklingen av Älandsbro, läs om dem på www.älandsbro.se.

Tips & inspiration