Angeldonsvägen 4 / Alnö / Sundsvall

Stor villa med naturnära läge

Slutpris
2 260 000 kr
Boarea/biarea
164/136 kvm
Driftkostnad
36 649 kr/år
Tomtarea
2 394 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Angeldonsvägen såldes av oss 2019-11-06. Se alla våra försäljningar i Alnö samt även på Angeldonsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alnö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker ni ett naturnära boende med rejäla ytor & en lummig och trevlig tomt så kan vi nu presentera Angeldonsvägen 4!

Denna 30-talsvilla har byggts ut och bjuder idag på väl tilltagna ytor i tre plan. Här finns till exempel kök med stor matplats, braskamin, stort hobbyrum samt en rejäl altan som delvis är inglasad. 3-glasfönster & bergvärme med ny pump 2016 ger bra driftskostnader!

Den stora tomten är trevlig med flera olika nivåer och bland annat en mysig ek. På tomten finns även garage med en vidbyggd carport som byggts in, gäststuga samt förråd.

Läget på vackra Norra Alnö ger er närhet till såväl naturen som vatten och in till centrala Alnö med affär, gym, apotek, bageri med mera är det endast några minuters bilfärd. På vägen in till Vi passerar ni mysiga Kyrkskolan F-3 samt Rönnbackens förskola. Det går också bra att åka kollektivt med buss som passerar på Alnövägen.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Alnö

Alnö även kallat Norrlands Hawaii är en populär stadsdel där det i centrum finns all tänkbar service. Att befolkningen på ön ökar kraftigt på sommaren talar för att Alnön är det typiska sommarparadiset och många väljer att besöka de många badvikarna eller Spikarnas fiskeläge. Denna vulkanö bildades för 570 miljoner år sedan och här finns många intressanta geologiska lokaler och fornlämningar.

Service

Här finns bland annat livsmedelsbutik, frisör, café och konditori, restauranger, kiosk och pizzeria. Det finns även vårdcentral, äldreboende och bostadsanpassning för dig som har handikapp eller funktionsnedsättning.

Fritid

Området erbjuder många fritidsaktiviteter såsom simhall, fotbollsplan, fallskärmshoppning, Vindhem seglarhamn med båtklubb, bågskytte, golfrange, m.m. På Alnö kan man även hitta bibliotek, Alnö fritidsgård och tre naturreservat bland annat Stornäsets naturreservat, Alnöbadet (inomhusbad) och kommunala friluftsbad som exempelvis Tranviken, Slädaviken, Hartungviken och Bänkåsviken.

Kommunikation

Här finns barnvänligt boende nära hav och salta bad, natur och friluftsliv. Det är ca 20 min restid till Sundsvall centrum som ligger 10-15 km från Alnö, åker du med kollektivtrafik kan du se turlista på Din tur.

Familjeliv

På Alnö finns det fem skolor och tio förskolor.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.