Patrullbåtsvägen 5

Patrullbåtsvägen 5

Slutpris

1 195 000 kr


Ankarsvik (Alnö)— Alnö— Sundsvall

Patrullbåtsvägen 5


Slutpris
1 195 000 kr

Ankarsvik (Alnö)— Alnö— Sundsvall

Tomter i natursköna Ankarsvik

Naturskönt område med närhet till havet.
Tomtstorlekar från 1000 m² till 1300 m².
Priser från 1 095 000 kr till 1 195 000 kr
Byggarea 180 m2. Mer info i detaljplan.
Souterräng enligt planbestämmelser, eventuellt kommer enplanshus att beviljas.
18 gr taklutning.

Kontakt för mer information: Nicklas Frankson på Fiskarhedenvillan tel 060-61 31 00 alternativt nicklas.frankson@fiskarhedenvillan.se.


Alnö
Alnö, även kallat Norrlands Hawaii, är en populär stadsdel där det i centrum finns all tänkbar service. Att befolkningen på ön ökar kraftigt på sommaren talar för att Alnön är det typiska sommarparadiset och många väljer att besöka de många badvikarna eller Spikarnas fiskeläge. Denna vulkanö bildades för 570 miljoner år sedan och här finns många intressanta geologiska lokaler och fornlämningar.

Ankarsvik
Ankarsvik är en tätort på sydvästra delen av Alnön, belägen fyra km söder om tätorten Vi. Ankarsvik ligger rakt öster om Sundsvallsbukten, avståndet till Alnö Centrum är ca 5,5 km och tar ca 10 min med bil. In till Sundsvall centrum är det ca 15 km och det tar ca 20 minuter med bil.

Service Alnö & Ankarsvik
På Alnö finns bland annat livsmedelsbutik, apotek, frisör, tandläkare, badhus, gym, café och konditori, restauranger, kiosk, bensinmack och pizzeria. Det finns även vårdcentral, äldreboende och bostadsanpassning för dig som har handikapp eller funktionsnedsättning. Strax söder om Ankarsvik finns restaurang Vindhem som erbjuder en fantastisk meny. I området finns det uppskattade strövområdet Raholmen och vindhems båthamn och klippbad. Strax norr om området ligger bl a restaurang Piren. Hit kommer du som du är, med familj, vänner eller kollegor. Till både vardags och fest. Gå in på deras hemsida http://restaurangvindhem.se/ om du vill veta mer. Hit kan du ansluta dig via bil, båt eller buss.

Familjeliv, skola m m
På Alnö finns det fem skolor och tio förskolor. I Ankarsvik finner du Ankarsviks skola som har årskurs F-3. På södra Alnö går cirka 70 elever. Nästan alla har även sin skolbarnomsorg på fritidshemmet som ligger i samma byggnad som skolan. I skolans närhet ligger Lanternans förskola som samarbetar för att få en smidig övergång från förskola till förskoleklass/skola. Intill de båda skolorna ligger förskolor.

Fritid Alnö & Ankarsvik
Utanför Ankarsviks skola tillhandahåller kommunen en bollplan och isbana som man kan nyttja, fin gångbana för dig som väljer att gå/ som tar dig till Alnö centrum. Avståndet till Bänkåsvikens badplats är ca 3 km och till Tranvikens havsbad ca 6km.
Området erbjuder många fritidsaktiviteter såsom simhall, fotbollsplan, fallskärmshoppning, Vindhem seglarhamn med båtklubb, bågskytte, golfrange, m.m.
På Alnö kan man även hitta bibliotek, Alnö fritidsgård och tre naturreservat bland annat Stornäsets naturreservat, Alnöbadet (inomhusbad) och kommunala friluftsbad som exempelvis Tranviken, Slädaviken, Hartungviken och Bänkåsviken.

Kommunikation
Här finns barnvänligt boende nära hav och salta bad, natur och friluftsliv. Det är ca 20 min restid till Sundsvall centrum som ligger 10-15 km från Alnö, åker du med kollektivtrafik kan du se turlista på www.dintur.se


Tomtarea
1 276 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
SUNDSVALL ALNÖ-BÖLEN 1:174
Såld
2021-08-31

Mäklarhuset Sundsvall

Denna tomt på Patrullbåtsvägen såldes av oss 2021-08-31. Se alla våra försäljningar i Alnö samt även på Patrullbåtsvägen.

Boka värdering

Henrik Teiler

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.