Barsviken 160 / Barsviken / Härnösand

Tillfälle att köpa en mysig stuga i Barsviken!

Slutpris
450 000 kr
Boarea
86 kvm
Driftkostnad
4 598 kr/år
Tomtarea
1 440 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-09-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Barsviken såldes av oss 2017-09-01. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Barsviken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Barsviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva en stuga i populära och efterfrågade Barsviken. Fastigheten ligger endast 800 m från havet, det pittoreska fiskeläget och Barsvikens kapell. Stugan ligger högt och fritt med en betagande utsikt över den forna havsviken, som idag är sjön Viken, och en glimt av havet längre bort.

Fastigheten har allt som behövs för en njutbar och avkopplande tillvaro på landet - soliga uteplatser, vackra solnedgångar och havets brus när vågorna rullar in. Stugans 86 kvadratmeter är fördelade på vardagsrum, köksdel, två sovrum, inglasad veranda samt duschrum med mulltoa.

Tomten är en sluttande lättskött naturtomt med gott om lingon, blåbär och gula kantareller. En äldre garagebyggnad samt plats för ytterligare två bilar finns på tomten.

Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration