Betesvägen 19

Betesvägen 19

Slutpris

2 500 000 kr


Bondsjöhöjden— Härnösand

Betesvägen 19


Slutpris
2 500 000 kr

Bondsjöhöjden— Härnösand

Rymlig villa på barnvänliga Bondsjöhöjden!

Varmt välkommen till denna rymliga familjevilla på barnvänliga Bondsjöhöjden. På entréplan erbjuds en rymlig hall, härligt öppen planlösning mellan köket, matplatsen och vardagsrummet, tre sovrum samt ett badrum. På nedre plan finns ett stort allrum, ett sovrum, hobbyrum, flera förråd, tvättstuga och bastu. På den plana fina tomten med söderläge finns gott om plats för barnens lekar och här får både studsmattan, gungställningen och badpoolen plats. I trädgården finns även en ny friggebod med en egen altan för de sista solstrålarna på kvällen. På den stora altanen utanför allrummet får matgruppen gott om plats och när mörkret faller lyser de inbyggda spotlightsen upp med ett behagligt sken.

Här är det bara att flytta in och trivas direkt då säljarna redan har bockat av flera tunga renoveringar såsom nytt tak, nytt kök, byggt en stor altan och renoverat garaget. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fiber från Servanet finns indraget. I garaget ryms en bil, arbetsbänk samt plats för övrig förvaring. Här finns vatten indraget och en ny utslagsvask är insatt.

Tillträde kan ske från oktober så skynda att boka in er på en visning redan nu!


Boarea/biarea
167/102 kvm
Driftkostnad
44 927 kr/år
Tomtarea
785 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-07-16

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Betesvägen såldes av oss 2021-07-16. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Betesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.