Brännavägen 35 / Brännan / Härnösand

Modern och välplanerad trea med fräscha ytskikt, härlig atmosfär och fin utsikt!

Slutpris
610 000 kr
Boarea
71,6 kvm
Avgift
4 225 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brännavägen såldes av oss 2019-06-05. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Brännavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brännan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen hit till Brännan och en trerummare om 71.6 kvadratmeter. Denna gavellägenhet är modern, välplanerad och erbjuder bland annat enhetliga golv och en härlig inglasad balkong – ett trivsamt boende med fräscha ytskikt, härlig atmosfär och fin utsikt.

Lägenhetens kök är modernt, stilrent och välplanerat och har bra arbetsytor och en fin plats för matbord och stolar. De två sovrummen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och fina ytskikt. Lägenhetens vardagsrum är ett trivsamt och ljust rum med vitmålade väggar och ljust parkettgolv. Badrummet är fräscht och funktionellt och erbjuder toalett, badkar och handfat. Den inglasade balkongen förlänger sommarsäsongen och erbjuder en fin utsikt över Vårdkasen.

Här på Brännan bor du attraktivt och naturnära. I området finns bland annat Högslättens sportcentrum, matbutiker, förskolor, skolor och lekplatser.

Varmt välkommen till en lägenhet utöver det vanliga!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration