Brunnshusgatan 26 / Härnön / Härnösand

Välbyggd och välplanerad villa med garage, fjärrvärme och fiber på attraktiva Härnön!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea/biarea
191/92 kvm
Driftkostnad
39 609 kr/år
Tomtarea
1 122 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Brunnshusgatan såldes av oss 2018-10-18. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Brunnshusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Härnön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna vackra villa på Härnön. Fasadtegel, falsat plåttak och generöst med stora fönsterpartier samt altan & balkongdörrar som släpper in härligt ljus till samtliga rum. Planlösningen inleds med en inbjudande entré som leder vidare in till bostaden. Huset består av tre våningar och präglas av generösa sällskapsytor för stora sällskap. Luftiga och trevliga rum, kök, vardagsrum, matrum och arbetsrum, en stor och fin tvättstuga, en relaxavdelning med bar, bastu och duschrum, tre sovrum samt en walk-in garderob. Ett garage med gott om plats för bilen, snickeri eller hobbyverksamheten. Här finns också en underbar tomt som passar sig perfekt för barnens studsmatta, lek och bud.

Ett superläge med närhet till flera skolor och förskolor, skog och vackra promenadslingor och lekplatser, samt närhet till Sälsten och Högslätten.
Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration