Brunnshusgatan 23 A / Centrum / Härnösand

Välkommen till en trivsam och tilltalande tvåa med stor balkong!

Slutpris
490 000 kr
Boarea
58,4 kvm
Avgift
2 595 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2,5 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brunnshusgatan såldes av oss 2019-07-15. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Brunnshusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En trivsam och tilltalande tvåa i populära brf Advokaten! Här bor du i en välskött förening med gångavstånd till affär, skolor, förskola och centrum. Lägenheten har en härligt atomsfär, bra planlösning och fint ljusinsläpp. Köket är funktionellt och stilrent med neutrala färgkombinationer. Från den rymliga hallen nås sovrummet samt vardagsrummet, som är ett stort och ljust rum med parkettgolv. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen som har trätrall och lättmöblerade ytor. Badrummet är funktionellt och erbjuder badkar, handfat och toalett.

Välkommen till en trivsam och central tvåa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Centrum

Här bor du på Härnön, där även Härnösands centrum ligger och erbjuder närhet till allt.

Nöjen

Till stadens centrum med bl.a. butiker, caféer, restauranger, teater, simhall, biograf, konsthall och jazzklubb. Under sommarmånaderna dukar några av restaurangerna upp sina uteserveringar. Olika evenemang hålls med jämna mellanrum i staden.

Sport och fritid

Härnösand erbjuder flera olika gym, bowlinghall, simhall med tre pooler samt relaxavdelning. Högslättens Motionsanläggning är kommunens största idrottsanläggning som är utrustad med bland annat utegym, fotbollsplan, idrottshallar, curlinghall och ishockeyhall. Det finns många fina promenadstråk längs strandkanterna. Närheten till vattnet kan inte bli bättre då kanalen rinner igenom centrum. I Härnösand finns många småbåtshamnar, gästhamnar, båtmack och båttvätt. Kommer du med båt till Härnösand finns två öppningsbara broar.

Kommunikation

Från centrum utgår stadens busslinjer som tar dig runt hela Härnösand. Bussarna utgår från Nybrogatan. För dig som föredrar att promenera erbjuder centrum promenadavstånd till det mesta. För att ta sig till centrum finns det gott om gång- och cykelvägar.

Härnöns närområde

Vårdkasen, som är en del av naturreservatet Vårdkasmalen, har fina strövområden och klapperfält. På Vårdkasens topp finns en restaurang och utkikstorn. På Vårdkasen finns även motionsspår, slalombacke och pulkabacke. Smitingens havsbad med sin stora sandstrand och härligt långgrunda vatten är den största och mest välbesökta badstranden i Härnösand. Här finns volleybollplaner, fem stora tunnelgrottor i spännande formationer, raukar, flyttblock och klapperstenfält. Smitingens havsbad är en del av ett naturreservat. Sälstens badstrand erbjuder en sandstrand med strålande kvällssol. I närheten av Sälstens badplats ligger ett stort och populärt strövområde.

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration