Bryggeribacken 15 / Stenhammar / Härnösand

Kolla in planlösningen, läget och dess härliga vyer!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea/biarea
142/9 kvm
Driftkostnad
34 129 kr/år
Tomtarea
467 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-03-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Bryggeribacken såldes av oss 2017-03-08. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Bryggeribacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Planlösning hit och planlösning dit. Men denna planlösning är verkligen perfekt för en barnfamilj!

På entréplan finner ni badrum, kök, vardagsrum och utgång till båda uteplatserna. Där kan ni sitta och dricka kaffe medan ni har koll på barnen som leker med sina vänner på gatan eller hoppar studsmatta på gräsmattan. På suterrängplanet finner ni tre sovrum, ett duschrum och en rymlig tvättstuga. Högst upp i huset finns ett stort allrum där ni kan göra ytterligare sovrum om behov finns, annars kan ni ha detta som ett trevligt sällskapsrum för hela familjen.

Huset är beläget på en återvändsgata med lite trafik och med rätt väderstreck för att fånga eftermiddagssolen på balkongen och tomten. Dessutom får ni svala sovrum under sommaren då solen inte gassar rakt in. Huset ligger på bekvämt avstånd till Gerestaskolan, skidbacken och stadens centrum.

En varm och smått idyllisk känsla vilar över denna fastighet och vi kan inte annat än att låta oss imponeras över hur fint och välordnat det är överallt.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration