Domherrevägen 3

Domherrevägen 3

Slutpris

2 420 000 kr


Stenhammar— Härnösand

Domherrevägen 3


Slutpris
2 420 000 kr

Stenhammar— Härnösand

En sagolik enplansvilla i strålande skick!

Hjärtligt välkommen till Stenhammar och denna enplansvilla om 157 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett socialt och insynsskyddat hus i utmärkt skick med sociala ytor och högklassiga material val samt harmoniska färger som går i svart, vit och ek. Vidare är detta ett genomtänkt boende med fräscha ytskikt, stora sällskapsytor och modern utrustning. Bäst av allt är den fantstiska baksidan och att Vårdkasens motionsspår går utanför!

Huset består bland annat av ett stort, socialt och påkostat kök med generösa arbetsytor, rejäl köksbänk och bänkskivor i sten. Här finns ett trivsamt, hemtrevligt och luftigt vardagsrum med fönster åt två håll, väl tilltagna ytor och naturlig plats för soffa och soffbord samt tre sovrum. Badrummet är fräscht, praktiskt och funktionellt med toalett, dusch, duschvägg, handfat, badrumsskåp, golvvärme och behaglig ljussättning.

Till fastigheten hör en lättskött, lummig och praktisk naturtomt med närhet till skogen. Här finns dessutom en underbar, lättmöblerad och stor altan med eftermiddagssol, trätrall, plats för soffgrupp och sol hela eftermiddagen och kvällen samt en insynsskyddad och lummig uteplats och altan med lättmöblerade ytor, sol hela dagen och plats för matbord med tillhörande stolar. Här finns också en äkta jacuzzi med möjlighet till bad året om!
Till tomten hör även ett garage med arbetsbänk.


Boarea/biarea
157/4 kvm
Driftkostnad
46 587 kr/år
Tomtarea
1 050 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-23

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Domherrevägen såldes av oss 2019-06-23. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Domherrevägen.

Boka värdering

Ester Sundin Hemström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.