Domherrevägen 3 / Stenhammar / Härnösand

En sagolik enplansvilla i strålande skick!

Slutpris
2 420 000 kr
Boarea/biarea
157/4 kvm
Driftkostnad
46 587 kr/år
Totalareal
1 050 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Domherrevägen såldes av oss 2019-06-23. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Domherrevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till Stenhammar och denna enplansvilla om 157 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett socialt och insynsskyddat hus i utmärkt skick med sociala ytor och högklassiga material val samt harmoniska färger som går i svart, vit och ek. Vidare är detta ett genomtänkt boende med fräscha ytskikt, stora sällskapsytor och modern utrustning. Bäst av allt är den fantstiska baksidan och att Vårdkasens motionsspår går utanför!

Huset består bland annat av ett stort, socialt och påkostat kök med generösa arbetsytor, rejäl köksbänk och bänkskivor i sten. Här finns ett trivsamt, hemtrevligt och luftigt vardagsrum med fönster åt två håll, väl tilltagna ytor och naturlig plats för soffa och soffbord samt tre sovrum. Badrummet är fräscht, praktiskt och funktionellt med toalett, dusch, duschvägg, handfat, badrumsskåp, golvvärme och behaglig ljussättning.

Till fastigheten hör en lättskött, lummig och praktisk naturtomt med närhet till skogen. Här finns dessutom en underbar, lättmöblerad och stor altan med eftermiddagssol, trätrall, plats för soffgrupp och sol hela eftermiddagen och kvällen samt en insynsskyddad och lummig uteplats och altan med lättmöblerade ytor, sol hela dagen och plats för matbord med tillhörande stolar. Här finns också en äkta jacuzzi med möjlighet till bad året om!
Till tomten hör även ett garage med arbetsbänk.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration