Framnäsvägen 10

Framnäsvägen 10

Slutpris

1 650 000 kr


Framnäs— Härnösand

Framnäsvägen 10


Slutpris
1 650 000 kr

Framnäs— Härnösand

Hemtrevlig villa i lugnt område!

Varmt välkommen till denna hemtrevliga villa i ett lugnt och barnvänligt område! Villan erbjuder ett entréplan med ett trivsamt kök, ljust matrum, vardagsrum med utgång till altanen samt duschrum och rymlig hall med bra förvaring. På övre plan finns ett stort sovrum, allrum, arbetsrum och två mindre sovrum, wc-rum och hall med utgång till balkongen. I källaren finns tvättstugan, pannrummet, matkällaren och varmgaraget med plats för en bil. Ytterligare parkeringsmöjlighet finns utanför garaget och vid entrén till huset.

Trädgården är en lummig oas fylld med härliga växter, träd och buskar. Här finns både ett växthus och friland för den odlingsintresserade. Den täta häcken ger ett fint skydd mot gatan.

Säljarna har bockat av flera av de stora renoveringarna såsom nytt yttertak 2000, bergvärme 1998. Dränering utfördes 1972 och ny fasad med tilläggsisolering utfördes 1979.

På Framnäsvägen 10 bor du i ett lugnt område med kort promenadavstånd till handelsområdet Ankaret med bland annat Stora Coop och Ica Maxi. Lika nära (5 min gångväg) ligger Härnösands Resecentrum med goda tåg- och bussförbindelser. Till stadens centrum är det lite drygt 1 km.

Hoppas vi ses på en trevlig visning!


Boarea/biarea
125/61 kvm
Driftkostnad
48 220 kr/år
Tomtarea
816 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-04

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Framnäsvägen såldes av oss 2022-03-04. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Framnäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.