Furuvägen 56 / Hälletorp / Härnösand

Radhus i barnvänligt område!

Slutpris
1 175 000 kr
Boarea/biarea
114/25 kvm
Driftkostnad
46 966 kr/år
Tomtarea
185 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-03-02
Bostaden är såld!

Denna radhus på Furuvägen såldes av oss 2017-03-02. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Furuvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hälletorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta familjevänliga och trevliga radhus på populära Hälletorp. Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök, hall och vardagsrummet som ger boendet fantastiska sällskapsytor, perfekt för den som älskar att bjuda in nära och kära. Fräscht duschrum och tvättstuga på entréplan. Tre sovrum och badrum på övre plan och ett allrum på vindsplanet. Radhuset är väl underhållet med bland annat nya fönster. En mysig täljstenskamin i vardagsrummet ger skön värme liksom luftvärmepumpen i hallen. Trädgården i bästa söderläge erbjuder en bra lekyta, buskar som skärmar av insynen och en inglasad altan. I närheten finner du motionsspår och lekpark, vilket är helt perfekt för en barnfamilj. Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration