Koltrastvägen 154 / Stenhammar / Härnösand

Här trivs man från första stund!

Slutpris
820 000 kr
Boarea
74,9 kvm
Avgift
4 563 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna radhus på Koltrastvägen såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Koltrastvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Koltrastvägen 154 och ett härligt litet parhus med tilltalande planlösning. Radhuskänsla med högt och fint läge, inglasad veranda och med egen liten täppa som gränsar mot skogen.

Med ett optimalt ljusinsläpp från fönster i båda riktningar och genomgående ljusa ytskikt i hela lägenheten, känner man trivseln från första stund! Planlösningen är optimalt planerad med vardagsrum, kök, badrum samt två sovrum.

Ett paradis för den som bor ensam, paret eller för den mindre barnfamiljen. Här finns fina lekplatser och gott om kompisar för barnen att leka med. Barnen tar sig även säkert till båda skola, och fritids på bara någon minut.

Här kommer ni garanterat att trivas så se till att haffa denna innan någon annan hinner före!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration