Koltrastvägen 80

Koltrastvägen 80

Slutpris

685 000 kr


Stenhammar— Härnösand

Koltrastvägen 80


Slutpris
685 000 kr

Stenhammar— Härnösand

Optimalt planerad och barnvänligt fyrarumsradhus med gavel i ett naturnära och familjevänligt läge!

Välkommen till en optimalt planerat och barnvänligt gavelradhus i riktigt bra skick. En trivsam fyra med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp, modern utrustning och fönster i flera väderstreck. Här saknas inget!

Det första som möter dig här är en stor, rymlig och inbjudande hall med klädhängare. Det finns gott om utrymme för ytterkläder och skor samt plats för möblemang. Lite längre in finns ett praktiskt, funktionellt och fräscht kök från 2018 som har öppen planlösning mot vardagsrummet som i sin tur erbjuder vackert ljusinsläpp, väl tilltagna ytor och naturlig plats för soffa och soffbord. Bostadens badrum är fräscht, rymligt och välplanerat och har toalett, dusch, duschvägg, tvättmaskin samt badrumsskåp. Det bästa med det här radhuset är att den även har två altaner med lättmöblerade ytor, morgonsol och kvällssol samt plats för matbord och stolar. Insynen är obefintlig när häcken står i blom och man känner sig lite fri på gaveln. Detta radhus har ett av dom bättre lägena i området! Bostaden ligger nära besöksparkeringen, carporten, brevlådor samt sophanteringen.

Bo med ett av Stenhammars trevligaste lägen – bara ett stenkast från härliga vårdkasen! Med en kortare promenad når du Gerestaskolan, Tjädern- och Svalans förskola och inom bara några minuter är du vid centrum. Det här är ett av Härnösands mest populära områden bland barnfamiljer.

Välkommen på visning!


Boarea
107.7 kvm
Avgift
5 949 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-18

Mäklarhuset Härnösand

Denna radhus på Koltrastvägen såldes av oss 2019-03-18. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Koltrastvägen.

Boka värdering

Ester Sundin Hemström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.