Koltrastvägen 80 / Stenhammar / Härnösand

Optimalt planerad och barnvänligt fyrarumsradhus med gavel i ett naturnära och familjevänligt läge!

Slutpris
685 000 kr
Boarea
107,7 kvm
Avgift
5 949 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-18
Bostaden är såld!

Denna radhus på Koltrastvägen såldes av oss 2019-03-18. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Koltrastvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en optimalt planerat och barnvänligt gavelradhus i riktigt bra skick. En trivsam fyra med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp, modern utrustning och fönster i flera väderstreck. Här saknas inget!

Det första som möter dig här är en stor, rymlig och inbjudande hall med klädhängare. Det finns gott om utrymme för ytterkläder och skor samt plats för möblemang. Lite längre in finns ett praktiskt, funktionellt och fräscht kök från 2018 som har öppen planlösning mot vardagsrummet som i sin tur erbjuder vackert ljusinsläpp, väl tilltagna ytor och naturlig plats för soffa och soffbord. Bostadens badrum är fräscht, rymligt och välplanerat och har toalett, dusch, duschvägg, tvättmaskin samt badrumsskåp. Det bästa med det här radhuset är att den även har två altaner med lättmöblerade ytor, morgonsol och kvällssol samt plats för matbord och stolar. Insynen är obefintlig när häcken står i blom och man känner sig lite fri på gaveln. Detta radhus har ett av dom bättre lägena i området! Bostaden ligger nära besöksparkeringen, carporten, brevlådor samt sophanteringen.

Bo med ett av Stenhammars trevligaste lägen – bara ett stenkast från härliga vårdkasen! Med en kortare promenad når du Gerestaskolan, Tjädern- och Svalans förskola och inom bara några minuter är du vid centrum. Det här är ett av Härnösands mest populära områden bland barnfamiljer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration